Vihreä Kahvi

Älä käytä Vihreää Kahvia, jospa olet allerginen (yliherkkä) valmisteen jollekin sisältämälle ainesosalle. Kirsi muistutti, että kaikki markkinoiden laihdutuspillerit eivät ole ensinnäkään vaarattomia. Klorogeenihappo sekä kofeiini hidastavat glukoosin imeytymistä elimistöön, minkä liittyy myöskin siihen, että ei rasva kerry.

Kenen valmistama on vihreä kahvi

Klorogeenihappo, täten CGA-happo, on yhdiste, mitä esiintyy luonnollisesti kahvipavuissa. Koska se hajoaa korkeassa lämpötilassa, sitä ei löydy paahdetusta mustasta kahvista. Tämä jokainen CGA-hapon ansiosta, jota esiintyy ainoastaan vihreässä kahvissa. Tämän takia onkin helpompi syödä vähemmän päivän mittaan ja myöskin pienentää turhaa napostelua.

Vihreässä kahviuutteessa on moninkertainen lohko aktiivista painonpudotusyhdistettä, klorogeenihappoa, tavalliseen mustaan kahviin verrattuna. Ravintolisä, jota me suosittelemme, on Green Coffee. Kirsi listasi tyypillisen humpuukituotteen piirteet, ja huomasimme, niin että kahvipapu-kapselit solahtavat kriteereihin verrattain kovin. Useimmat vihreän kahvin käyttäjät alkavat saada tuloksia ja huomaavat eron painossaan vai kehon ympärysmitassaan noin 4 viikon kuluessa.

Vihreän kahvin valmistuksessa kahvipapuja ei paahdeta kuten perinteisessä kahvinvalmistuksessa. Tuotteen väitetään tasoittavan verensokeria sekä hidastavan sokerin imeytymistä ravinnosta elimistöön. Tutkimus on tehty vaan kuudellatoista ihmisellä. Tämä estää glukoosin imeytymistä suolistosta ja sen varastoitumista rasvana rasvasoluihin. Kapselit on totaalisen kasviperäisiä tuotteita, eikä kapselin kalvo pidä sisällään liivatetta.

Messequen kahvi onkin veteen liukeneva kahvijauhe, tämä on suunniteltu erityisesti elimistön luonnolliseen virkistämiseen ja hoikennuskuurin tukemiseen; piristää luonnollisesti, tukee hoikennuskuuria vähentämällä näläntunnetta sekä vilkastuttaa aineenvaihduntaa.

Pakkauksen mukaisesti kapselit sisällään pitävät ainoastaan vihreää kahvia, eivät eläinperäisiä ainesosia, sokeria, soijaa, gluteenia, hiivaa taikka laktoosia. Minkäänlaista yhteistä linjaa ei löydy, ja silloin tällöin keskusteluita värittävät selkeästi markkinointimielessä kirjoitetut kommentit. Kirsin mukaan terveen ihmisen verensokeri ei ensinnäkään heittele sikäli, jotta tätä täytyisi erikseen kapseleilla tasoittaa.

Laihdutusvaikutuksen lisäksi, vihreään kahviin sisältyvällä CGA-hapolla onkin bakteereja tappava vaikutus (se toimii erinomaisesti nielutulehduksen hoidossa), se alentaa verenpainetta ja pienentää selluliittia. Ne saivat erinomaisen positiivisia palautteita lääkäreiltä.

Klorogeenihappo tukee aktiivisesti laihdutusprosessia, siinä on myösterveyttä suosiva sekä kasvaimia ehkäisevä vaikutus, antioksidanttisen vaikutuksen ansiosta tämä tukee immuunijärjestelmää sekä poistaa vapaita radikaaleja, jotka nopeuttavat e limistön vanhenemista.