Talvitakit

Valitse pitkä toppatakki, jos vietät merkittävästi aikaa ulkona. Myös takin teettäminen on oiva, joskin hintavampi vaihtoehto. tämä onkin punainen. – Tuumaillaan oisko mistään varaa tinkiä, mut ennemin ostan kuitenkin tän hernekeittopurkin ja ruisleipää. Lukion jälkeen vaihdoin aikuisten maailmaan ja hommasin ensimmäisen villakangastakin.

Myös uudenlaisia, laadukkaita merkkivaatteita pystyy löytää edullisesti nettipalstojen myydään -osioista ja nettikirpputoreilta. Olisi myöskin kätsyä, jospa takit ois esimerkiksi mustia, vaan jostain syystä mulla ei oo ollut mustaa talvitakkia sitten lukiovuosien.

Talviajan talvitakit esittäytyvät kauniina verkossa

Jos et normisti viihdy paljoakaan ulkona, voit valita hieman kevyemmän talvitakin vai tutustua takit.fi:n tarjoamaan laajaan villakangastakkien valikoimaan. Ainoa huono juttu onkin siinä että silloin rupee olemaan aika merkittävästi ikää ja se näkyy jo hieman päälle. Täytemateriaalina oikea untuva ei oo vieläkään löytänyt vertaistansa. Sukupuolten väliset erot saapuvat myös kovin esiin, jahka kysymys onkin talvivaatteista.

Lisäksi untuva on paljon ekologisempi valinta kuin keinokuidut. Noh niin nykyisin puolessa välissä talvea vielä pääsen esittelemään talvitakkini, vaan parempi tämä myöhään kuin ei milloinkaan. Syksyn tullen ihmiset kääriytyvät talvitakkeihinsa, jotka on mahdollisesti vuoden tärkein vaatehankinta. Koska talvitakkia käytät talven melkein jokaisena päivänä, haluat sen varmemmin myös näyttävän yhtä hyvältä, kuten tämä vaikuttaa.

Ostosreissua varten onkin parasta miettiä pari seikkaa valmiiksi, niin että aidon takin löytäminen olisi helpompaa. Tänä talvena trendikkäät toppamateriaalit ovat metallinhohtoisia sekä mallit naisellisia. mitä nyt silloin välissä käytin suvereenisti pilottia. Musta sekä kameli ovatkin perinteisiä värejä, joiden rinnalla nähdään nykyisin myös sinapinkeltaista sekä ruosteenruskeaa.

Talvitakit

Ja jahka tekevät itsekin, voi sellaisen kun haluaa! Joten eikun suunnittelemaan. tunnesiteeni siihen ovatkin vähäiset. – Tällä tulotasolla kysellään ensin tuttavilta oisko vanhanksi mennyttä takkia, jonka joutaisi kiertoon. Mutta vain mennääs nykyisin noihin tämän 12kk takkiostoksiin elikkä tämän 12kk talvitakkeihin…

Talven pakkaset taittuvat huomattavasti helpommin, jahka ylläsi onkin lämmin sekä laadukas naisten talvitakki. Viime syyskautena olin jälleen jälleen kerran takkiostoksilla ja ostin kevyen, taas parkamallisen toppiksen. Valikoima kattaa eri sorttisia värejä, materiaalija ja kokoja. Sitä seurasi todellinen rakkaustakki, musta-valkoinen kalanruotokuvioinen naisellinen takki, jota rakastin sikäli paljon, niin että käytin sen rikki. On ihan kätevää olla rennompia ulkoilutakkeja sekä sitten siistimpiä päällystakkeja.