Talvitakit netistä

Suomen syksy on niin lyhyt, että kevyellä talvitakilla selviää reippaan koko kauden. Ainoa huono juttu onkin mutta että silloin rupee olemaan aika huomattavasti ikää ja se näkyy jo vähän päälle. Syksyn takkivalikoimia tutkaillessani olen silti tullut sen takia tulokseen, että kaikki kivat takit ovatkin huomattavan tyyriitä, elikkä lopulta kustannukset menevät aika lailla tasan sikäli itsetehdyn kuten ostetun välillä.

Talvitakki

Suomi voittaa jalkapallon maailmanmestaruuden. Kolme vuotta silloinkaan tilasin punaisen villakangastakin, jonka on mukava nykyään, mutta… Olkoonkin kauden trendiväri, haluaa kaiken skarppaavaa, mustaa talvipalttoota. Ostosreissua varten onkin parasta miettiä muutama seikkaa valmiiksi, jotta oikean takin löytäminen ois helpompaa. Lukion kuluttua siirryin aikuisten maailmaan ja hommasin ensimmäisen villakangastakin. -30 °C : Suomalaiset alkavat kuivata pyykkiä sisällä-40 °C : Suomen armeijan talviharjoitus perutaan liian lämpimän sään takia.

Olisi myös kätsyä, jos takit olisi vaikkapa mustia, vaan jostain syystä itsellä ei ole ollut mustaa talvitakkia silloin lukiovuosien. Pian olisi aika ajatella talvitakin hankintaa. Kaapissa minulla on nykyään näiden lisäksi musta toppitakki pitkän mallinen, joka onkin kiva vetäistä päälle milloin ainoastaan, vain en oikein viihdy mutta mutta tämä onkin aika muodoton.

Talvitakit netistä

- Tällä tulotasolla kysellään ensin tuttavilta oisko vanhanksi mennyttä takkia, joka joutaisi kiertoon. Tämänhetkinen väljiä cocoon- sekä boyfriend -mallisia palttoita edistävä takkimuoti kolahtaa nykyisin kyllä täällä päässä aika täysillä. Toi onkin ainut pidempi takki.

Aijjoo, taisin vetää yläasteen- ja lukion todella pitkälti yhdellä samalla mustalla toppatakilla… Mikäli ennen syys- ja varsinkin talvitakin ostaminen onkin tuottanut ainakin meikäläisen päänupissa hieman harmaita hiuksia, sikäli tämä ei tosiaan ole ollu asian laita tänä syksynä.

Talvitakit

: http://www.takit.fi/talvitakki/ :
Tilaa myös takkiin sopivat bootsit, maiharit sekä muut vuoden muotivaatteet. : http://www.takit.fi/talvitakki : . Talvitakki pystyy olla kuitenkin kirkkaanvihreä, silloin tämän ei välttämättä tartte koordinoida sisävaatteiden kanssa, eiväthän ne näy varsinkaan pidemmän takin alta. Suomen armeijan talviharjoitus rupee. Tilasin takit.fi:stä talvitakin ja tänään tämä sitten hyppytunnin aikaa tuli kotiovelle postimiehen käsissä.

No okei menin mie jo yhden sellaisen salamarakkauspäissäni tekemään. Tällöin takista voi nimenomaan sellaisen kuin tahtoo ja tämä tehdäänn istumaan juuri omalle vartalolle. Ja jahka tekevät itse, saa sellaisen kun haluaa! Joten eikun suunnittelemaan. Tutustu valikoimaan ja löydä toinen toistaan tyylikkäämpi, toimivampia sekä lämpimämpiä talvitakkeja, jotka pitävät sinut lämpimänä ja kauniina Suomen pitkän ja pimeän talven yli.