Talvitakit

Takit ovatkin kiinnostava aihealue ja tykkään suunnitella takkeja, mutta itse en oo takki-ihminen. Vuosien varrella olen huomannut, jotta eräs takki ei ehkä kuitenkaan riitä. Se käsitettiin olevan tummansininen duffeli, jota käytin jälleen seuraavat viisi vuotta, kunnes tympäännyin koko reuhkaan lopullisesti.

- Tuumaillaan oisko mistään varaa tinkiä, mut mieluummin ostan vaikka tämän hernekeittopurkin ja ruisleipää. Aijjoo, taisin vetää yläasteen- sekä lukion hyvinkin pitkälti yhdellä samalla mustalla toppatakilla… Talven pakkaset taittuvat paljon helpommin, jahka ylläsi on lämmin sekä korkealaatuinen naisten talvitakki. Valikoima kattaa monenlaisia värejä, materiaalija sekä kokoja.

Älä kärsi vuoden pakkasista enempää kuten onkin tarpeen, ainoastaan tilaa itsellesi lämmin talvitakki kätevästi netistä. Talvitakki on aivan ehdoton hankinta Suomessa. Jos et enimmäkseen viihdy paljoakaan ulkona, voit valita vähän kevyemmän talvitakin vai tutustua takit.fi:n tarjoamaan laajaan villakangastakkien valikoimaan. Oikeastaan minulla onkin käytännössä noin neljä talvitakkia, mutta tähän postaukseen olenkin ottanut esiteltäviksi ainoastaan nämä 2 mitkä onkin tänä vuonna tullut ostettua.

Oh dear. Tänä talvena trendikkäät toppamateriaalit on metallinhohtoisia sekä merkit naisellisia. -20 °C : Suomalaiset grillaavat viimeiset makkarat aikaisemmin talvea. Olisi myöskin kätsyä, jos takit olisivat esimerkiksi mustia, vaan jostain syystä mulla ei oo ollu mustaa talvitakkia silloin lukiovuosien.

Talvitakkeja

Mutta vaan mennääs nykyään noihin tän vuoden takkiostoksiin täten tän 12kk talvitakkeihin… Tää on myöskin mun ainut musta talvitakki jonka sinänsä on aika outoa. Täältä takit.fi/talvitakki/ löydät mm parkatakkeja, pitkiä takkeja sekä nahkatakkeja. Olkoonkin kauden trendiväri, kaipaa kaiken skarppaavaa, mustaa talvipalttoota.

Sitä onkin tässä siis jo etenkin viimeiset pari vuotta metsästetty juuri nyt ajankohtaisen mallin mukaisia villakangastakkeja, vaan siihen saakka ne on etenkin Suomen putiikkien valikoimissa melkeinpä loistaneet poissaolollaan…Joten miten voikin olla, oi MIKSI nimenomaan NYT se täydellisten talvipalttoiden esiinmarssi, kun pakottavaa tarvetta uusille takkihankinnoille ei edes tulevalle talvelle pakosti ois.

Talvitakit

Toinen takki jonka tuolta kaapista löytyy, mutta ei näy näissä fotoissa on musta villakangastakkini, mikä näkyy esimerkiksi tässä siis postauksessa. Lisäksi untuva onkin huomattavasti ekologisempi valinta kuin keinokuidut.