Talviajan talvitakit näkyvät hienoina netissä

Jos se prosessi etenee, lupaan raportoida siitä jatkossa! Kuvituksena eri sorttisia takkimalleja ja hauskoja yksityiskohtia. Syyssateet ovatkin jo saapuneet sekä talvikin onkin kohta jo ovella. Täytemateriaalina oikea untuva ei ole vielä löytänyt vertaistansa. Kiristettävä huppu onkin ensiarvoisen tärkeä osa toimivaa toppatakkia. Ja roikkuuhan vinttikomerossani vieläkään petroolinsininen vintagetekoturkki, mikä onkin hemmetin kuuma ja haisee oudosti öljyltä ja hirmupakkasilla hyväksi huomattu, miesten untsikka.

Talvitakkeja

Toi on ainut pidempi takki. Talven pakkaset taittuvat huomattavasti helpommin, jahka ylläsi onkin lämmin ja korkealaatuinen naisten talvitakki. No okei menin mie jo yhden sellaisen salamarakkauspäissäni tekemään. Mikäs tämän mukavampaa, että täällä tykätään takeista – periaatteessa. Lämpö, käytännöllisyys sekä tyyli onkin saatu yhdistettyä kauniiksi naisten talvitakeiksi.

Talvitakkeja netistä

- Tällä tulotasolla kysellään ensin tuttavilta oisko vanhanksi mennyttä takkia, minkä joutaisi kiertoon. Tutustu valikoimaan sekä löydä toinen toistaan tyylikkäämpi, toimivampia ja lämpimämpiä talvitakkeja, mitkä pitävät sinut lämpimänä sekä kauniina Suomen pitkän sekä pimeän vuoden yli.

Ja kun tekevät itsekin, saa sellaisen kun haluaa! Joten eikun suunnittelemaan. Tänä talvena muodikkaat toppamateriaalit ovatkin metallinhohtoisia ja mallit naisellisia. On aivan näppärää olla rennompia ulkoilutakkeja sekä silloinkaan siistimpiä päällystakkeja. Toppatakki on monikäyttöinen sekä vaativiinkin olosuhteisiin tottuneen valinta.

Minkä kaupan talvitakki se lienee?

Myös takin teettäminen on oiva, joskin hintavampi vaihtoehto. Oikeastaan mulla on käytössä noin neljä talvitakkia, vain tähän postaukseen olen ottanut esiteltäviksi vaan nämä 2 jotka onkin tänä vuonna tullut ostettua. Ajattelin silti uhrata sen verran rahaa uuteen talvitakkiin, minkä tosiaankin onkin tarpeen. Lukion päästä siirryin aikuisten maailmaan ja hankin ensimmäisen villakangastakin.

Villakangastakit sopivat parhaiten vähemmän vaativiin olosuhteisiin. Syksyn takkivalikoimia tutkaillessani olen vaikka putkahtanut siihen tulokseen, niin että kaikki kivat takit on melko tyyriitä, elikkä loppujenlopuksi kustannukset menevät aika lailla tasan sikäli itsetehdyn kuin ostetun joskus.