Takki

15cm pidempi. – Myös musiikin sekä elokuvien vaikutus näkyy takkimuodissa. : www.takit.fi : . Takin vetoketjun kanssa kävi taas kerran niin, että ei vetoketjulaatikosta löytynytkään tätä sopivaa vetoketjua silti noita hyvinkin onkin laatikollinen! Tässä yhdellä iskulla sekä Matroskinin toivoma jääkaapinovi (hyvin tylsä, pahoittelen), sekä ole malli omassa kuvassasi-pläjäys. Mielestäni todella ihana kangas, ainakin jahka olin jo ennen päättänyt niin että tahdon asettaa takkiin Fabriinasta, jo keväällä ostetut pitsivetoketjut.

Vältä kuitenkin liian pehmoista sekä ohutta materiaalia, sillä tämä voikin revetä kevyesti. Eksyin kuulemma eilen Asoksen sivuille, ja huomasin onnekseni, että heiltä saattaa tätänykyä ostaa River Islandin vaatteita! Tuo uutinen lopetti tän lakon, kuten seinään. Ajattelin tämän jutun innoittamana tehdä seuraavaksi selviytymisoppaan syksyyn tyrskyin: Kynttilöitä, herkkuja, vilttejä, leffoja ja villasukkia Naisten takit Kevään takkimuoti onkin herkullisen värikäs ja naisellisuutta korostava.

Kauluksettomuus onkin väljyyden ja laatikkomaisten muotojen ohella toinen näkyvä trendi takkirintamalla tänä sesonkina. Näppärä voi myöskin valmistaa takin itse. Kylmä sävy. Tilalle olen tuonut lämpimämmät takkini kaikista lämpimintä toppista paitsi että. Pidän takista ihan valtavasti! Takki : http://www.takit.fi : sopii korkojen kanssa joihin tahansa juhlaan kuitenkin iltapuvun päälle vetäistäväksi, mutta kun sen kombinoi lenkkareihin sikäli fiilis onkin ihanan rento.

Sanotaan, että ei köyhillä ole varaa tilata halpaa sekä tosiasiassa tämä varsin kovin pitääkin paikkansa. Top 10 pyritään mielestäni nostaa isot, laatikkomaiset takit, patellavyöt, nilkkapituiset housut, pitsi, korkeavartiset, lähes polviin ulottuvat saappaat, käärmeennahka laukut, kaulukset ja isot rintaneulat, suuret neuleet, pitkävartiset käsineet sekä yhä putkikaulahuivit.

Se ei vie liikaa huomiota, ei hautaa alleen vai pomppaa silmille. Berghaus puolestaan hengitti hyvin sekä tän työn jälki käsitettiin olevan laadukasta. Syysmuodin yllättyksellisyys näkyy nykyään myöskin printeissä normaalisti kesäkuukausiin liitettyjen kukkakuosien siirtyessä kylmän kauden vaatetukseen! Syyskukat ovatkin räikeitä, graafisia ja täyteläisen sävyisiä sekä samalla niissä on ripaus menneen ajan tunnelmaa.

Kenties suurin takkitrendi käy vaikka olemaan viittamainen tai ponchomainen iso ja mukava villakangastakki.