Takkeja netistä

Suomessa kylmä vuodenaika on pitkä sekä yhtä takkia voi joutua pitämään jatkuvasti kolmekin kuukautta, jolloin tämä luonnollisesti vaatii kestävyyttä. Apua saattaa sillä hakea katutyylistä. Hoikkavartaloinen suosii takin valinnassa pehmeästi laskeutuvat kankaat kangas saattaa olla muodikkaasti ryppyinen kiiltoa vai hohtoa saa olla varovasti ruutukuosit ja poikittaiset raidat on luvallisia vaihtoehtoisia linjoja: A-linja, X-linja, maltillinen suora, pussimaisen pehmeä pituudet: ylälantio-, lantio-, reisi- ja polvipituus pussimaiset hihat tuovat pehmeyttä sekä naisellisuutta kaulusvaihtoehdot: näyttävät kaulukset tuovat pehmeyttä, pieni pääntie suuret napit, näyttävät nepparit, tikkausyksityiskohdat taskuvaihtoehdot: pussimaiset, paikkataskut, kansitaskut Hoikkavartaloinen välttää takin valinnassa lyhyellä pohkeen yli jatkuvia malleja ylettömän kapeaa linjaa reippaan alas ulottuva V-pääntie pienellä ylipitkät hihat Päärynävartaloinen suosii takin valinnassa kangas voi olla nätisti laskeutuvaa vaihtoehtoiset linjat: hallitusti A-linja tai X-linja; levenevä helma piilottaa armeliaasti lantion takki vaaleampi tai kirkkaampi väriltään kuten asun alaosa pituudet: räikeitä vaintoja ovat lantion leveimmän kohdan juuri sekä nimenomaan peittävä, reisipituinen tai polvipituus.

Pussimaiset hihat vajaamittaiset, leveät hihat pussimaiset ja paikkataskut ylettömän kapea linja vai pussimainen linja empirelinja Kartiovartaloinen suosii takin valinnassa yksinkertainen linjakkuus pääntie V tai hallittu pysty, kunhan takkia ei napiteta ylös asti hallitunkokoiset kaulukset täyspitkät hihat voivat olla näyttävän leveät tai pussimaiset hihansuista vajaamittaiset hihat pituus: ylälantio-, lantio-, reisi- vai polvipituus, pitkälle katiolle sopii myös sitä pidempikin taskut: esittelevät taskut sallittuja, kunhan he ovat vyötärön alapuolella Kartiovartaloinen välttää takin valinnassa suuret, esittelevät kaulukset epoletit rintataskut ylhäältä pussimaiset hihat empirelinja ruutu- sekä poikkiraitakuoseja vyötärön yläpuolella Myös Gucci innoittaa loistamaan.

Takkeja

Edullista sekä erikoista Vansin tossua sekä tämän myös mm. www.takit.fi. Takit on äidinkin mielestä olleet huippuostos, mutta niitä on päivänselvä kombinoi niin rentoon piha-asuun kuten siistimpäänkin menoon kaupungille. Ympyrämäiset kuviot tekevät takista näyttävän. Vuosikymmeniäkin vanhan rotsin voikin lähettää tehtaalle Britteihin pestäväksi, paikattavaksi, vahattavaksi ja ne poistaa tästä kuulemma myöskin eläinten aiheuttamia jälkiä.