Takkeja blogi

Jimi Hendrix, Jan Garbarek, Steve Reich sekä hieman noloina tunnustamme myös Lenny Kravitzin. Mikäli aikaisemmin syys- ja varsinkin talvitakin hankinta on tuottanut ainakin meikäläisen päänupissa hieman harmaita hiuksia, niin se ei tosiaan oo ollut asian laita tänä syyskautena. Ota mallia Guccilta. Useilla vaatemerkeillä on oma versionsa parkasta sekä heidän hinnat voivat vaihdella 50 eurosta 500 euroon. En jaksanut enää pidempään hakea, täten tyydyin tähän.

Näitä on takin pituus sekä napitus. Mutta aion nykyisin kuitenkin antaa näiden odottaa oikeastaan pienen tovin sekä tuuppaan tänne vuorokauden asun. Saumoista pitää löytyä kunnon liimaus. Kumpi vai kampi takki iskee enemmän? Monet teistä kiinnostuivat kovasti muutama postaus silloinkaan nähdystä tummansinisestä militäärihenkisestä takista. Totesin, että takki onkin kenties vähän liian pieni, ja päätin mennä katsomaan, olisiko suurempi koko parempi.

Takki

Takke koristavat nykyään kekseliäät kaulukset sekä leikkaukset, mitkä tekee niistä persoonallisia. Törmäsin jälleen yllänäkyvään nahkahihaiseen villakangastakkiin, mitä olen kuolaillut sivuilla nykyään jo useampaan otteeseen ja eilen mieli oli niin heikko sekä lahjakorttien kuumotus sikäli kova, niin että päädyin klikkaamaan sen vihdoinkin aivan kotiin saakka. Sain sen vaikka ostetuksi. Ja nettikaupasta täältä. Otin nuo kuvat kuulemma just nykyään äsken, sekä ei ole täällä luonnonvaloo oikein yhtään.

Kipparitakki onkin kovin monikäyttöinen, sillä tämä käy sikäli housujen kuin hameen seuraksi. Klassisemmista päällysvaatteista pitävien ei sentään ole syytä olla huolissaan, sillä hyvin istuva sekä hillitty perustakki vai trenssi onkin muodissa aina! Syyssateet ovat jo tulleet sekä talvikin on pian jo ovella.

Takit

Mutta ei se minua haittaa! takit.fi Täältä tullaan nimittäin hieman perässä, nimenomaan kerkesin syksyksi vintageheritagekelkkaan mukaan. Olenkin silloin etsinyt tumman sinistä pikkumustaa, sekä löysin Tiger of Swedeniltä Strech-villakankaisen Meka dressin värinä night blue. Kaupunkikäyttöön sopivat turkit tulevat myöskin tänä vuonna, sekä kuulin huhua vaateliikkeessä työskentelevältä ystävältäni, jotta alpakan karva onkin tänä vuonna SE materiaali.

Takkeja

Jos ei aikaa kirpputorien kiertelyyn ole, kannattaa satsata sen takia takkiin, mikä pitää kovimmalle käytölle. Kaavoissa tulee myös normaalisti mukana yksityiskohtaiset ohjeet valmistamiseen. Brittimuodin mukaan pukeudutaan nykyään hillitysti pehmeisiin sävyihin taikka räväkästi ruutukuosiin. silloin kun sain mahdollisuuden valita meille Tampereen Finlaysonin myymälästä uudet täkit, päätin tarttua tilaisuuteen, silloin he onkin muutenkin ollu koko ajan ostoslistalla.

Takki

Juoksin yhtälailla takaisin nappaamaan tämänkin henkaristaan, ensin jätettyäni tämän kylmästi taakseni. Muhkeat, laatikkomaiset sekä pallomaiset takit on kauden uutuus. Viime talvena jahka takki jäi vaan haaveeksi, jahka havahduin kylmien ilmojen jo saavuttua, jahka näistä ainoista kivoista takkiyksilöistä roikkui rekeillä enää niitä superkokoja.

Takin http://www.takit.fi vyö voi olla myöskin koriste. Kenties isoin takkitrendi tulee kuitenkin olemaan viittamainen taikka ponchomainen suuri sekä mukava villakangastakki.