Takit netissä

Vuosikymmeniäkin vanhan rotsin pystyy lähettää tehtaalle Britteihin pestäväksi, paikattavaksi, vahattavaksi sekä ne poistaa tästä nimittäin myöskin eläinten aiheuttamia jälkiä. Takissa onkin ihana leikkaus ja ihastuttavia yksityiskohtia sekä edessä niin että takana.

( www.takit.fi) >Takit netistä

Rintaneuloja kaapista löytyykin, vain nuo kaulukset ovatkin ihan nykyaikainen tuttavuus. Apua voikin sillä hakea katutyylistä. Takissa on myöskin irrotettava huppu, missä onkin kaunis ruutukangasvuori. Kauden muoti tarjoaa runsaasti valinnan varaa, se on täynnä leikkisyyttä ja räikeitä värejä, lämpimiä neuleita, perinteistä juhlatyyliä ja persoonallista takkimuotia. Hei taas parin päivän tauon jälkeen! Lämpötilat alkavat olla aamuisin jo niissä lukemissa, että olenkin katsonut parhaaksi raivata trenssit odottamaan kevättä.

Takit

Muotitaloista ainakin D&G onkin ottanut pitsin omakseen sekä se näkyy isosti merkin näytöksissä, myös Mulberry kombinoi romanttisen pitsin kovaan ja voimakkaaseen nahkaan. Nyt on nimenomaan oikea aika pohtia jotka syystrendit saattaisi ottaa osaksi omaa persoonallista tyyliä.

Takit

Viime talvena moni takki sai entistä enemmän kyytiä erilaisissa reissuissa, joten nykyään olisivat reipas tarve kyseiselle takille. Jos poikaystävä pettää taikka jättää, asennetta sallii napakka nahkatakki. Taitaa tarkoitan tämä kymmenen kilsaa kävelyä olla riittämiin yhdeksi sateiseksi päiväksi.

Tuo malli itsessään onkin myöskin aivan täydellinen. Pikemminkin tällanen, joka heitetään päälle tietyssä vaiheessa kevättä vai alkusyksyä jahka olemme ensin peilattu jokainen muut eikä mikään oikein käy. Käärmeennahka kuosi on aina ollut eräs omista lemppareista ja olenkin ihan innoissani sen vahvasta paluusta. Vaikutteet tyyliin otetaan etnisistä kulttuureista ja varsinkin villistä lännestä.

Vielä mennään ohuella trenssillä, vain kyllä kodin jo odotan viimeisen talvena hankkimani mustan villakangastakin käyttöönottoa. Testin kolmanneksi sijoittunut Columbia arvioitiin tyydyttäväksi, mutta tarjosi vaikka vähäiselle rahalle vastinetta. Hypistele kangasta. Juoksin yhtälailla takaisin nappaamaan tämänkin henkaristaan, ensin jätettyäni sen kylmästi taakseni. Nahkaa pystyy yhdistää vaatetukseen pieninä detaljeina esimerkiksi neuleissa taikka kiskomalla rohkeasti jalkaan nahkahousut.