Sulkapallon harrastemestat

Säännöt tuntevat myös täsyin taikka osittain keinoaineista valmistetut pallot. Aidoista sulista tehdyssä pallossa on ohuella nahalla päällystettyyn, korkista valmistettuun nuppiin liitetty 16 hanhen- tai ankansulkaa. Tavallisimmin sulkapallokentällä onkin sekä kaksinpeli- niin että nelinpelirajat, kuten useimmiten tenniskentilläkin. Eipä tuo pelaaminen usein mailasta kiinni tosiaan tipu.

Babolat sulkapallot

Yleisimpiä mailamerkkejä ovat mm. Harrastelijakäytössä harvemmin näkee aidoista sulista tehtyjä palloja, sekä kestävyydenkin takia on suositeltavaa tyytyä normaaliin muoviversioon jos pelaaminen on lisää kaveriporukan tapaamista sekä mukavaa yhdessäoloa kuten kilpailemista tai turnaukseen harjoittelua.

Sulkapallossa käytetään mailaa, joka lyöntiosa muodostuu tiukaksi jännitetystä verkosta. Viimeinen mestaruus tuli vuonna 1998. Riittää kilpailutoimintaa ja harrastetoimintaa. Weckström) sekä Ville Lång, mikä teki historiaa voittamalla kaksi ottelua sekä selviämällä 16. Alkuvuosien verkkainen kasvu kiihtyi huimasti Pontus Jäntin voitettua 1987 juniorien EM-kultaa. Mitä tahansa teetkin niin älä anna sulkapallon pudota omalle puolellesi rajojen sisäpuolelle.

Sulkapallo  on hyvä terveysliikuntalaji ja sopii kaikille!

Tästä asiasta onkin virheellistä informaatiota liikkeellä, vaan totuus on, että pakastin onkin kovin kuiva asema, ja jäätyessään sulkien rakenne muuttuu heikommaksi. Kaksinpeli Tropissa maksaa 7 ekee tunti/henkilö sekä nelinpeli 4 ekee tunti/henkilö. Tämän kuluttua myös Atlantassa ja Sydneyssä on ollu kaksi lajimme edustajaa. Parhaat sulkapallomailat tuotetaan vieläkään useimmiten hiilikuidusta ja hyvät mailat raskaat noin 80–90 grammaa.

Sulkapallo on todellinen nuorten peli.

Toinen tärkeä tapahtuma käsitettiin olevan Barcelonan olympiakisat; sulkapallo oli ensi kertaa virallisena lajina sekä jo mutta käsitettiin olevan messissä kaksi henkilöä sulkapalloilijaa, Pontus Jäntti sekä Robert Liljequist. Kilpapelaajat sekä pidempään sulkapalloa harrastaneet käyttävät melkein yksinomaan aitosulkapalloja.