Sulkapallo on fyysinen laji ja kohentaa kuntoa.

Huoneolosuhteissa pallot säilyvät hyvinä muutaman n. 30 päivää. Korkealuokkainen hanhensulkapallo onhuomattavasti kalliimpi kuten hieman kevyemmän testa-usprosessin läpikäynyt ankansulkapallo. Ainakin aluksi. Gripit maksavat tavallisesti 2-4 euroa/kpl. Vanhan kuluneen gripin päälle voi kääriä uuden päällysteen. kyynärpää kipeytyy. Aitosulkaisella pallolla se enimmäkseen tarkoittaa, niin että yksi tai useampi sulka on mennyt poikki.

Sulkapallo on todellinen lasten harrastus.

Halleilla noita välillä kaupataan yksittäinkin. Ja kyllä tämä aloittelevankin lyönti on riittävänkin rivakka rikkomaan noita mökkimailoja, eikä pelistä tule mitään. Aitosulkaisten pallojen nopeusluokka ilmaistaan normisti kaksinumeroisella luvulla. Sulkapallo onkin hyvä kunto- sekä terveysliikuntalaji ja sopii kaikille! Kevyet pelivälineet sekä oman tasoinen pelikumppani se suurelta osin onnistumisen iloa ja kuten huomaamatta kasvattaa kuntoa.

Rjazantsev oli messissä Venäjän MM-joukkueessa 2005 ja onkin pelannut pitkään KHL:ssä. Nopeusluokituksia onkin useita, mutta Suomessa käytetään nopeusluokitusta 77 vai 78. Myös Chapmanin kroppa onkin ollut kovilla. Sulkapallo saattaa lähteä liikkeelle reippaan voimakkaasti tai erittäin vähitellen, täten pelaaminen muuttuu koko ajan iskujen voimakkuuden sekä kulman mukaan.

( www.pallotukku.fi/)
Sulkapalloja EI voi säilyttää pakastimessa. Osa tutkijoista uskoo, että ihmiskehon jänteet sekä nivelsiteet eivät kestä suurempaa rasitusta. Oikeita sulkapalloja ei kannata ostaa, vaan otatte pötkön jotakin sinisiä tai tummanvihreitä mitkä lentävät pidemmälle sekä saavat teidät liikkumaankin. Mikäli moottoriurheilu jätetään laskuista, sulkapallon kovimpia haastajia ovatkin ainakin golf, pelotasta kehitetty jai alai, squash ja tennis.

Sulkapallo on fyysisesti rasittava laji ja parantaa kuntoa.

Pidän jokaisesta yleisistä mailapeleistä (ja miksei muistakin), mutta sulkapallo on joka kerta erityisesti kiehtonut minua pelinä. Mitä tahansa teetkin niin älä anna sulkapallon pudota omalle puolellesi rajojen sisäpuolelle. Vertailun vuoksi esim. Pallon nopeus testataan pelipaikalla lyömällä takarajan kohdalta täysivauhtinen yläviistoon suuntautuva lyönti.

Sulkapallo on kotoisin Kauko-Idästä

Sulkapallo on kotoisin Kauko-Idästä ja siellä edelleenkin arvostettu sekä laajasti harrastettu laji. Uusimmissa mailoissa on nanoteknologiaa jonka mahdollistaa paremmat ominaisuudet.