Talvitakit

Takit ovatkin kiinnostava aihealue ja tykkään suunnitella takkeja, mutta itse en oo takki-ihminen. Vuosien varrella olen huomannut, jotta eräs takki ei ehkä kuitenkaan riitä. Se käsitettiin olevan tummansininen duffeli, jota käytin jälleen seuraavat viisi vuotta, kunnes tympäännyin koko reuhkaan lopullisesti.

- Tuumaillaan oisko mistään varaa tinkiä, mut mieluummin ostan vaikka tämän hernekeittopurkin ja ruisleipää. Aijjoo, taisin vetää yläasteen- sekä lukion hyvinkin pitkälti yhdellä samalla mustalla toppatakilla… Talven pakkaset taittuvat paljon helpommin, jahka ylläsi on lämmin sekä korkealaatuinen naisten talvitakki. Valikoima kattaa monenlaisia värejä, materiaalija sekä kokoja.

Älä kärsi vuoden pakkasista enempää kuten onkin tarpeen, ainoastaan tilaa itsellesi lämmin talvitakki kätevästi netistä. Talvitakki on aivan ehdoton hankinta Suomessa. Jos et enimmäkseen viihdy paljoakaan ulkona, voit valita vähän kevyemmän talvitakin vai tutustua takit.fi:n tarjoamaan laajaan villakangastakkien valikoimaan. Oikeastaan minulla onkin käytännössä noin neljä talvitakkia, mutta tähän postaukseen olenkin ottanut esiteltäviksi ainoastaan nämä 2 mitkä onkin tänä vuonna tullut ostettua.

Oh dear. Tänä talvena trendikkäät toppamateriaalit on metallinhohtoisia sekä merkit naisellisia. -20 °C : Suomalaiset grillaavat viimeiset makkarat aikaisemmin talvea. Olisi myöskin kätsyä, jos takit olisivat esimerkiksi mustia, vaan jostain syystä mulla ei oo ollu mustaa talvitakkia silloin lukiovuosien.

Talvitakkeja

Mutta vaan mennääs nykyään noihin tän vuoden takkiostoksiin täten tän 12kk talvitakkeihin… Tää on myöskin mun ainut musta talvitakki jonka sinänsä on aika outoa. Täältä takit.fi/talvitakki/ löydät mm parkatakkeja, pitkiä takkeja sekä nahkatakkeja. Olkoonkin kauden trendiväri, kaipaa kaiken skarppaavaa, mustaa talvipalttoota.

Sitä onkin tässä siis jo etenkin viimeiset pari vuotta metsästetty juuri nyt ajankohtaisen mallin mukaisia villakangastakkeja, vaan siihen saakka ne on etenkin Suomen putiikkien valikoimissa melkeinpä loistaneet poissaolollaan…Joten miten voikin olla, oi MIKSI nimenomaan NYT se täydellisten talvipalttoiden esiinmarssi, kun pakottavaa tarvetta uusille takkihankinnoille ei edes tulevalle talvelle pakosti ois.

Talvitakit

Toinen takki jonka tuolta kaapista löytyy, mutta ei näy näissä fotoissa on musta villakangastakkini, mikä näkyy esimerkiksi tässä siis postauksessa. Lisäksi untuva onkin huomattavasti ekologisempi valinta kuin keinokuidut.

Minkä kaupan talvitakki tuo mahtaa olla?

Ja jahka tekevät itsekin, saa sellaisen jahka haluaa! Joten eikun suunnittelemaan. Talven pakkaset taittuvat merkittävästi helpommin, kun ylläsi onkin lämmin sekä korkealaatuinen naisten talvitakki. -60 °C : Jääkarhut evakuoivat Pohjoisnavan. Tuumataan vaatekaappia sekä imetään vanhan takin alle usempi pusero ja olemme katu uskottavia julkkisten stailiin -10 °C : Suomalaiset alkavat käyttää pitkähihaista paitaa.

Hienoin talvitakki halutaan

Noh sikäli nykyään puolessa välissä talvea vasta pääsen esittelemään talvitakkini, vaan parempi se myöhään kuin ei milloinkaan. Suomalaiset kertovat toisilleen: Pentele, että ulkona on kylmä!-300 °C : Helvetti jäätyy. Mutta vaan mennääs nykyisin näihin tän vuoden takkiostoksiin täten tän vuoden talvitakkeihin… Mikäs sen mukavampaa, että täällä tykätään takeista – periaatteessa.

Talvitakkeja blogi

Suomen syksy on sikäli lyhyt, niin että kevyellä talvitakilla selviää reippaan koko kauden. Lukion kuluttua siirryin aikuisten maailmaan sekä hommasin ensimmäisen villakangastakin. Kyllähän tuolta kaapista löytyy myös laskettelutakkia, sinun muita ulkoiluvaatteita, vain näitä nykyisin en laskenut siihen yhtälöön.

Talvitakit

Joo halvalla sain ja se onkin vähän nafti… Minä en kuulu niihin, mitkä hankkivat kaapit toteen monenlaisia takkeja, joita vaihdellaan fiilisten mukaisesti. Olkoonkin kauden trendiväri, haluaa kaiken skarppaavaa, mustaa talvipalttoota. Ajattelin silti uhrata tämän verran rahaa uuteen talvitakkiin, joka todellakin on tarpeen. Tällöin takista voi nimenomaan sellaisen kuten haluaa ja se tehdäänn istumaan nimenomaan omalle vartalolle.

Talvitakit netistä

- Tällä tulotasolla kysellään ensin tuttavilta oisko vanhanksi mennyttä takkia, joka joutaisi kiertoon. Koska käytät talvitakkia vuoden melkein jokaisena päivänä, on tämä reipas prosenttimäärä tyyliäsi, ja mukavuuden myös sun kannattaa panostaa talvitakkiiin myöskin tyylikkyyden kannalta.

Eli käytössä eräs molempia. ( http://www.takit.fi/talvitakki) . Täällä esittelemme laajan valikoiman vuoden talvitakkeja ja isompi määrä löydät valitsemalla takit vasemman puoleisesta valikoista. Ja sitten se Lindexin ohuttopattu, hieman parkamallinen kuparinhohtoinen takki, jota tuijottelen viiden 12kk kuluttua yhä ihastuneena, silti tämä on aika nähty jo. Valitse pitkä toppatakki, jos vietät paljon aikaa ulkona.

Talvitakit netissä

Olisi myös kätsyä, jospa takit ois esimerkiksi mustia, vain jostain syystä itsellä ei ole ollu mustaa talvitakkia sitten lukiovuosien. takit.fi:llä voit löytää oman tyylisi vuoden kylmyyteen, silloin meillä on muhkea valikoima talvitakkeja, kuin villakangastakki-, toppatakki-, sekä parkatakkivalikoima. Kun ilmat viilenevät, on aika jälleen miettiä uuden talvitakin ostoa.

Talvitakki ylentää naiset, ikävä valitsemisen vaikeus

Lisäksi untuva on paljon ekologisempi valinta kuin keinokuidut. Jos tämä prosessi etenee, lupaan raportoida siitä jatkossa! Kuvituksena eri sorttisia takkimalleja ja hauskoja yksityiskohtia.

Nätein talvitakki löytyi

Suomen armeijan talviharjoitus rupee. Joo edullisesti sain ja se on hieman nafti… Ja sitten se Lindexin ohuttopattu, hieman parkamallinen kuparinhohtoinen takki, mitä tuijottelen kuuden vuoden jälkeen edelleen ihastuneena, silti se on aika nähty jo. -60 °C : Jääkarhut evakuoivat Pohjoisnavan.

Noh sikäli nykyään puolessa välissä talvea vasta pääsen esittelemään talvitakkini, mutta parempi tämä myöhään kuten ei milloinkaan. Villakangastakit sopivat parhaimmin vähemmän vaativiin olosuhteisiin. Suomen talvi onkin kylmä, elikkä ilman kunnollista talvitakkia on ikävä nauttia talvesta ja hohtavista hangista. Tilasin : http://www.takit.fi/talvitakki/ : takit.fi:stä talvitakin ja tänään tämä sitten hyppytunnin aikaa tuli kotiovelle postimiehen käsissä.

( takit.fi/talvitakki) >Talvitakkeja blogi

Myös takin teettäminen onkin oiva, joskin hintavampi vaihtoehto. Musta sekä kameli on klassisia värejä, joiden vierellä nähdään nyt myös sinapinkeltaista sekä ruosteenruskeaa. Varmasti aivan näppärää, jospa palttoille onkin tilaa eteisessä.

Oh dear. Onneksi silti tarjoaa trendikkäät vaatteet säähän kuten säähän ja noin onkin myös talvipakkasten laita. Ostosreissua varten onkin parasta miettiä pari seikkaa valmiiksi, jotta todellisen takin löytäminen olisi helpompaa.

Talvitakit netistä

Syksyn ja vuoden takkimuoti on yksilöllistä ja monikäyttöisiä, sinun tulee ainoastaan löytää omaan tyylisi sopivin. Ja jahka tekevät itse, saa sellaisen jahka haluaa! Joten eikun suunnittelemaan. – Tällä tulotasolla kysellään ensin tuttavilta oisko vanhanksi mennyttä takkia, joka joutaisi kiertoon. Suomen syksy onkin niin lyhyt, että kevyellä talvitakilla pärjää hyvin koko kauden.

Sitä seurasi todellinen rakkaustakki, musta-valkoinen kalanruotokuvioinen naisellinen takki, mitä rakastin sikäli paljon, niin että käytin tämän rikki. . Kohta rupee olla talvitakkikausi käsillä. Tilaa myöskin takkiin sopivat bootsit, maiharit sekä muut vuoden muotivaatteet.

Vuosien varrella olenkin huomannut, että yksi takki ei kenties sentään riitä. Pian olisi aika ajatella talvitakin hankintaa. Käytännöllisyyden ei tartte kävästä tyylin edelle tämän lisäksi talvitakkien suhteen, silloin valikoimastamme löytyy toinen toistaan tyylikkäämpiä ja superlämpimiä talvitakkeja. Suomi voittaa jalkapallon maailmanmestaruuden.

Vielä muutamia pitkään silloinkaan musta ja harmaa oli melko hallitsevia sävyjä katukuvassa, vaan onneksi kuluvan aikoina myöskin me ihmiset olemme uskaltaneet rupee pukeutua värikkäämmin.