Led valot käynnistyvät heti

E14 LED-lamput käynnistyvät heti jahka ne kytketään päälle. Näin valoteho onkin käytettävissä välittömästi tän kuluttua kuin valo kytketään päälle. Tämän tähden Led-valaisin soveltuu erinomaisesti myös paikkoihin missä valoa joudutaan sammuttelemaan sekä sytyttelemään monesti.
Koska LED-lampuissa onkin hyvä hyötysuhde, tämä merkitsee myöskin tätä jotta ledvalaisimet kuumenevat vähemmän kuten tavanomaiset hehkulamput tai energiansäästölamput. Pienempi lämmöntuotto merkitsee pienempää jäähdytystarvetta kuumilla keleillä. Lisäksi et enää polta sormiasi!
Toisinkuin muut tarjolla olevat tekniikat, Ledit pitävät erityisesti kylmästä. Itse jutussa, ledit antavat isompi määrä valoa kylmissä oloissa joten hyötysuhde tämän kuten paranee. Tämän takia ledit soveltuvat erinomaisesti myös pihavaloiksi: Lamput syttyvät suurelta osin mutta kun valoa tarvitaan ja hankalat lampunvaihdot jäävät vähemmäksi.

LED valot eivät lämpene, joten ne eivät tartte samoja suojia ja turvavälejä, ja asennus on helpompaa ja aikaisemmin kaikkea halvempaa. Myös käyttö onkin turvallisempaa. LED-Lamput ovatkin väliaikaisesti lyömättömiä kaikilla osa-alueilla mitattuna.

LED valaisin on kodin moderni valonlähde. Se onkin lopputuote, mikä hyödyntää LED-tekniikkaa. LED-valaisin on LED-moduulin ja LED-liitäntälaitteen yhdistelmä. Teho-LED-valaisimet valaisevat varsin reippaan.
Perinteisissä lampuissa teho on ollut valintakriteeri, mikä onkin aina helpotanut lampun valintaa. Lampun ottama sähköteho onkin samalla myöskin maanläheisesti kertonut, paljonko lamppu aiheuttaa valoa.
Oikeasti tämä lukema kirjoittaa vain sen, miten huomattavasti sähkötehoa lamppu kuluttaa palaessaan. Kakki tämä teho, mitä ei lampusta saada valona, muuttuu lämmöksi.