Sähkötupakka kauppoja

THL aikoo selvittää, kuinka sähkötupakka on auttanut tupakoinnin lopettamisessa, mutta tämä saattaa olla vaikeaa, että sähkötupakkaa käyttää ehkä vain muutama promille suomen kuin nuuskaakin (2012). Yleensä atomisaattorin käyttöikä arvioidaan olevan n. Käytännössä katsoen pyritään puhua myyntikiellosta, siinä kaupasta tilaaminen ilman hintatietoja ja tuotekuvia on jokseenkin haastavaa. Suurin ero analogiseen savukkeeseen onkin se, että sähkötupakkaa ei polteta.

Sähkötupakkaa ei sytytetä tulella, ainoastaan tämä voi virtaa laturista ja on isosti käyttövalmis. Sähkötupakan edut on huomattavat sekä monelle tupakoitsijalle tämä on mahtava ratkaisu, kun tahtoo hitaasti lopettaa tupakanpolton kokonaan, säästää rahaa tai vaalia terveyttään.

Valvira onkin huomauttanut Green Smoke -yhtiötä mainonnasta useampaan otteeseen, mutta yhtiö onkin siitä huolimatta jatkanut sähkötupakkatuotteiden mainoskampanjaa. Mikäli näin käy sähkötupakan hinta varsinkin kolminkertaistuu. Kaikki noista aineista ovat olleet jo kymmeniä vuosia yleisessä käytössä lääketeollisuudessa; esimerkiksi astmainhalaattoreissa ja lääkehöyrystimissä, täten kysymys on melko kovin tutkituista sekä turvallisiksi todetuista ainesosista. Nikotiinia sisältävät liuokset luokitellaan kotimaassa lääkkeiksi, ja ne kuuluvat lääkelain piiriin.

Sähkötupakka vahvistukseksi terveydelle

Nestesäiliö täytetään haluntunlaisella nesteellä, vaihtoehtoina on lukuisia eri makuja, mitä voi myöskin nikotiinittomina. Sanomattakin selvää, niin että mitä aktiivisemmin poltat syöpäkäärylettä, sitä edullisemmaksi sähkötupakkaan siirtyminen käy. Sähkötupakka mahdollistaa tupakoinnin kaltaisen kokemuksen sekä käyttäjä ei koe samalla tavoin luopuvansa itselleen tärkeästä tavasta, vaan pystyy jatkaa samaa käyttäytymismallia, mutta terveellisemmin.

Jos taas nesteessä onkin nikotiinia, neste ei kuulu tupakkalain vaan lääkelain piiriin. Isot tupakkayhtiöt ovatkin jo lähteneet mukaan sähkötupakan valmistukseen. Näin syntyvä höyry on “savua”, mitä silloinkaan hengitellään sekä saadaan jopa täysin tilalle tuleva savuttelukokemus kuin tupakallakin, paremman makuinen vaan. Jos olet jo valmiiksi röökaaja, sikäli vastaus on kyllä.

Sähkötupakan käyttökustannukset voivat vaihdella suurestikin. Sähkötupakan ampulli sisältää nestemäistä nikotiinia sekä propyleeniglykolia. Vuoden 2010 kuluessa yksityiset henkilöt toivat maahan sähkötupakan nikotiiniampulleja enenevässä määrin. Tupakointi kandee toisin sanoen vaihtaa sähkötupakointiin mahdollisimman pian, kuitenkin kotimaassa viranomaiset on vielä jostain kumman syystä toista mieltä.

Kenenkään mikä ei entuudestaan polta, ei tulisi käyttää tuotetta. Nestettä onkin kahta eri pohjaista. Lisää tutkimuksia aivan varmasti tarvitaan Sähkötupakan käyttöä tupakoinnin lopettamisen apuna ei voikin suositella, jotta sähkötupakan eri ominaisuuksista on toistaiseksi saatavilla hyvin hieman luotettavaa tutkimustietoa.

Sähkötupakka vastaukset

( http://www.xn--shktupakka-q5a2t.eu/sahkotupakka-akkutekniikka) Tämä tutkimustulos sähkötupakan käyttäjien keskuudessa onkin kyseenalaistettu, mutta jotkin käyttäjät ovat höyryn mukana saaneet lähes niin paljon nikotiinia, että on tunteneet olonsa huonovointiseksi. Samaan aikaan Saksassa pohditaan kyseisen laitteen laillistamista sekä tämän valjastamista tupakkariippuvuuden hoitoon.