Nätein talvitakki löytyi

Suomen armeijan talviharjoitus rupee. Joo edullisesti sain ja se on hieman nafti… Ja sitten se Lindexin ohuttopattu, hieman parkamallinen kuparinhohtoinen takki, mitä tuijottelen kuuden vuoden jälkeen edelleen ihastuneena, silti se on aika nähty jo. -60 °C : Jääkarhut evakuoivat Pohjoisnavan.

Noh sikäli nykyään puolessa välissä talvea vasta pääsen esittelemään talvitakkini, mutta parempi tämä myöhään kuten ei milloinkaan. Villakangastakit sopivat parhaimmin vähemmän vaativiin olosuhteisiin. Suomen talvi onkin kylmä, elikkä ilman kunnollista talvitakkia on ikävä nauttia talvesta ja hohtavista hangista. Tilasin : http://www.takit.fi/talvitakki/ : takit.fi:stä talvitakin ja tänään tämä sitten hyppytunnin aikaa tuli kotiovelle postimiehen käsissä.

( takit.fi/talvitakki) >Talvitakkeja blogi

Myös takin teettäminen onkin oiva, joskin hintavampi vaihtoehto. Musta sekä kameli on klassisia värejä, joiden vierellä nähdään nyt myös sinapinkeltaista sekä ruosteenruskeaa. Varmasti aivan näppärää, jospa palttoille onkin tilaa eteisessä.

Oh dear. Onneksi silti tarjoaa trendikkäät vaatteet säähän kuten säähän ja noin onkin myös talvipakkasten laita. Ostosreissua varten onkin parasta miettiä pari seikkaa valmiiksi, jotta todellisen takin löytäminen olisi helpompaa.

Talvitakit netistä

Syksyn ja vuoden takkimuoti on yksilöllistä ja monikäyttöisiä, sinun tulee ainoastaan löytää omaan tyylisi sopivin. Ja jahka tekevät itse, saa sellaisen jahka haluaa! Joten eikun suunnittelemaan. – Tällä tulotasolla kysellään ensin tuttavilta oisko vanhanksi mennyttä takkia, joka joutaisi kiertoon. Suomen syksy onkin niin lyhyt, että kevyellä talvitakilla pärjää hyvin koko kauden.

Sitä seurasi todellinen rakkaustakki, musta-valkoinen kalanruotokuvioinen naisellinen takki, mitä rakastin sikäli paljon, niin että käytin tämän rikki. . Kohta rupee olla talvitakkikausi käsillä. Tilaa myöskin takkiin sopivat bootsit, maiharit sekä muut vuoden muotivaatteet.

Vuosien varrella olenkin huomannut, että yksi takki ei kenties sentään riitä. Pian olisi aika ajatella talvitakin hankintaa. Käytännöllisyyden ei tartte kävästä tyylin edelle tämän lisäksi talvitakkien suhteen, silloin valikoimastamme löytyy toinen toistaan tyylikkäämpiä ja superlämpimiä talvitakkeja. Suomi voittaa jalkapallon maailmanmestaruuden.

Vielä muutamia pitkään silloinkaan musta ja harmaa oli melko hallitsevia sävyjä katukuvassa, vaan onneksi kuluvan aikoina myöskin me ihmiset olemme uskaltaneet rupee pukeutua värikkäämmin.