Miten hypoxi auttaa?

Myös liuosta kertyy tällöin elimistöön. Lyhyin suositeltava HYPOXI- terapia tapahtuu kuukauden jaksossa, mihin kuuluu 12 käyntikertaa. Olenkin monesti kokeillut, jotta jalkatreenin päätteeksi Hypoxitreeni on mahtava vaihtoehto, jos seuraavana päivänä tahtoo kävellä normaalisti! Helsingin Aleksin Hypoxi- studio onkin ollut kovin voimakkaasti tukemassa mua jo Fitnessmallikilpailussa, ja nyt tuki oikeastaan paranee.

HYPOXIssa polviin sekä niveliin ei kohdistu kovaa painetta. HYPOXIn läpi rasva palaa suurimmaksi osaksi keski- sekä alavartalosta. Todellinen ratkaiseva hetki oli silti tämä, kun sovitin pukuani käynnissä olevan kerran. Tarvitset myöskin sukat jalkaan. Aina ja iankaikkisesti, kävipä silloin joissa  Hypoxissa taikka höpöxissä tahansa tai söipä tätä taikka sitä ihmepilleriä.

HYPOXI  eroaa toisista rasvanpoistohoidosta sillä, niin että tämä onkin totaalisen luonnollinen sekä terveyttä edistävä menetelmä. Juo tarpeeksi kaloritonta liuosta päivittäin. Sitä täytyi kaventaa 10 cm vyötäröltäni ja 15-25 cm lantioltani. Ja vatsa nyt onkin tietysti raskauden jäljiltä ollut vaikea palauttaa. Läski ja selluliitti ovatkin ainakin naisen ikuisia vihollisia. Sitten vietin 45 minuuttia varsinaisessa Hypoxi-koneessa. HYPOXI Dermology Comfort-laitteen (HDC:n) vaikutuksesta voikin tehokkaasti harjoittaa suurinta yksittäistä kehonosaamme, ihoa.

Alkumittausten kuluessa joudun rehellisesti myöntämään, että oma vaatekokoni on pikkuhiljaa vaihtunut 34:stä 38:aan. Hypoxi  vilkastuttaa aineenvaihduntaa sekä verenkiertoa hoidettavilla alueilla. Hypoxi Menetelmä on itävaltalaisen urheilufysiologian erikoislääkärin Dr. Jollain 150 cm 130 kg ymmärtäisin kyllä, vaan normaalipainoisella vieläpä.

Sisäelinrasva lisää sydän- ja verisuonisairauksien, metabolisen oireyhtymän sekä diabetes 2 -tyypin riskiä. Tavallisessa liikunnassa et voi paikallistamaan rasvanpolttoa, vain rasva lähtee juuri sieltä mistä tämä kropastasi ekana lähtee. Hypoxi on ensimmäinen luonnollinen menetelmä, jolla pystytään kohdentamaan rasvanpoltto kehon ongelmakohtiin lantiolla, reisissä, pakaroissa ja vatsanseudulla.

Suunnittelemme Sinulle yksilöllisen ruokavalion, joka on yksinkertainen ja selkeä noudattaa. Käytännössä keho pääsee lisääntyneen verenkierron ansiosta paremmin käsiksi ongelma-alueiden rasvahappoihin ja voi tehokkaammin kuljettamaan näitä elimistössä.

Miten hypoxi tehoaa?

Ja kuten missä tahansa hyvässä treeniohjelmassa, koko idea on, että syöt hyvin, rajoitat sokeria ja alkoholia, sekä liikut ei-Hypoxi -päivinäsi.