Mistä hoitaa sähkötupakka?

Ajankohtaisessa kakkosessa oli asiaa sähkötupakasta hiljattain. Suomalaisen lääkäriseuran Duodecimin pääsihteerin Matti Rautalahden mukaan nikotiinipitoisella sähkösavukkeella saatetaan korvata perinteiset tupakat.

Näinollen se saattaa olla nimenomaan ”se juttu” minkä laastareilla taikka purkalla epäonnistunut tarttee. Höyrystäjä onkin normisti laitteen pienin määrä sekä metallia, jahka jälleen patruuna on melkein aina muovista valmistettu. Toisaalta kutsutaan, että tämä onkin portti savukkeisiin.

Akun etu onkin langattomuus. Useimmissa sähkötupakoissa on sisäänrakennettu varojärjestelmä akun ylikuumenemiselle. Ei pienhiukkasia, jotak repivät keuhkojen pian auki sikäli, jotta nikotiini pääsee mahdollisimman tehokkaasti verenkiertoon. Kuinka suuri määrä savuketta eräs tankki vastaa? Nikotiinimäärään puolesta näin yhtä askia (MED vahvuus).

Glyserolia puolestaan käytetään esim. ihovoiteissa, hammastahnoissa sekä tupakassa kosteutta sitovana laitteena. Sytytystä mutta käytetään kuten perinteistä kessua. Käytännössä katsoen pyritään sanoa myyntikiellosta, silloin kaupasta ostaminen ilman hintatietoja ja tuotekuvia onkin jokseenkin haastavaa.

Käytössä sähkötupakka tulee lähes 80%:a halvemmaksi kuten tavallinen tupakka (laskettu niin, että röökaaja polttaa askin päivässä). Tuotetta on myyty vahvoilla väitteillä, missä on korostettu tuotteen turvallisuutta ja hyötyjä esim. tupakoinnin lopettamisessa. Tästä hieman kookkaammalla akulla varustetun eGon saa reilulla viidelläkympillä sekä laadukkaiden modien lähtöhinnat ovat samaa luokkaa.

Sähkötupakkaa

Toisaalta sähkötupakassa mikään ei pala, täten terva, häkä ja näin 50 tupakassa kasvaimia aiheuttavaa yhdistettä jäävät saamatta. Mallia kaupataan myös vähän kustomoituna eri nimen alla. www.xn--shktupakka-q5a2t.eu/sahkotupakka-akkutekniikka . Sähkötupakasta kohistaan nyt huomattavasti, sekä syystä. Apteekit joutuivat hiljattain tunnustamaan tän tosi asian mikä moni jo tiesivät, joten apteekin nikotiini korvaushoidot eivät ole sikäli tehokkaita kuin mitä näiden on annettu ymmärtää olevan.