Minkä kaupan talvitakki tuo mahtaa olla?

Ja jahka tekevät itsekin, saa sellaisen jahka haluaa! Joten eikun suunnittelemaan. Talven pakkaset taittuvat merkittävästi helpommin, kun ylläsi onkin lämmin sekä korkealaatuinen naisten talvitakki. -60 °C : Jääkarhut evakuoivat Pohjoisnavan. Tuumataan vaatekaappia sekä imetään vanhan takin alle usempi pusero ja olemme katu uskottavia julkkisten stailiin -10 °C : Suomalaiset alkavat käyttää pitkähihaista paitaa.

Hienoin talvitakki halutaan

Noh sikäli nykyään puolessa välissä talvea vasta pääsen esittelemään talvitakkini, vaan parempi se myöhään kuin ei milloinkaan. Suomalaiset kertovat toisilleen: Pentele, että ulkona on kylmä!-300 °C : Helvetti jäätyy. Mutta vaan mennääs nykyisin näihin tän vuoden takkiostoksiin täten tän vuoden talvitakkeihin… Mikäs sen mukavampaa, että täällä tykätään takeista – periaatteessa.

Talvitakkeja blogi

Suomen syksy on sikäli lyhyt, niin että kevyellä talvitakilla selviää reippaan koko kauden. Lukion kuluttua siirryin aikuisten maailmaan sekä hommasin ensimmäisen villakangastakin. Kyllähän tuolta kaapista löytyy myös laskettelutakkia, sinun muita ulkoiluvaatteita, vain näitä nykyisin en laskenut siihen yhtälöön.

Talvitakit

Joo halvalla sain ja se onkin vähän nafti… Minä en kuulu niihin, mitkä hankkivat kaapit toteen monenlaisia takkeja, joita vaihdellaan fiilisten mukaisesti. Olkoonkin kauden trendiväri, haluaa kaiken skarppaavaa, mustaa talvipalttoota. Ajattelin silti uhrata tämän verran rahaa uuteen talvitakkiin, joka todellakin on tarpeen. Tällöin takista voi nimenomaan sellaisen kuten haluaa ja se tehdäänn istumaan nimenomaan omalle vartalolle.

Talvitakit netistä

- Tällä tulotasolla kysellään ensin tuttavilta oisko vanhanksi mennyttä takkia, joka joutaisi kiertoon. Koska käytät talvitakkia vuoden melkein jokaisena päivänä, on tämä reipas prosenttimäärä tyyliäsi, ja mukavuuden myös sun kannattaa panostaa talvitakkiiin myöskin tyylikkyyden kannalta.

Eli käytössä eräs molempia. ( http://www.takit.fi/talvitakki) . Täällä esittelemme laajan valikoiman vuoden talvitakkeja ja isompi määrä löydät valitsemalla takit vasemman puoleisesta valikoista. Ja sitten se Lindexin ohuttopattu, hieman parkamallinen kuparinhohtoinen takki, jota tuijottelen viiden 12kk kuluttua yhä ihastuneena, silti tämä on aika nähty jo. Valitse pitkä toppatakki, jos vietät paljon aikaa ulkona.

Talvitakit netissä

Olisi myös kätsyä, jospa takit ois esimerkiksi mustia, vain jostain syystä itsellä ei ole ollu mustaa talvitakkia sitten lukiovuosien. takit.fi:llä voit löytää oman tyylisi vuoden kylmyyteen, silloin meillä on muhkea valikoima talvitakkeja, kuin villakangastakki-, toppatakki-, sekä parkatakkivalikoima. Kun ilmat viilenevät, on aika jälleen miettiä uuden talvitakin ostoa.

Talvitakki ylentää naiset, ikävä valitsemisen vaikeus

Lisäksi untuva on paljon ekologisempi valinta kuin keinokuidut. Jos tämä prosessi etenee, lupaan raportoida siitä jatkossa! Kuvituksena eri sorttisia takkimalleja ja hauskoja yksityiskohtia.