Laihdutus

Olisi toisin sanoen hyvä, että löytää tämän itselle mukavan keinon laihduttaa. Jälkiruoka voi koostua marjoista, vähärasvaisesta jogurtista sekä hedelmistä. Tammikuussa (kun tämän laihduttamisen toisin sanoen alotin) pari läheinen kaveri aloitti painonpudotuksen samaan aikaan. Ei tietenkään riitä, jotta kahden viikon ajan syö terveellisesti, liikkuu paljon sekä tämän jälkeen vaikkapa palaa vanhoihin epäterveellisiin ruokatottumuksiin.

Säästä ainakin yhdet housut tai mekko siltä ajalta, kun olit kaikkein lihavimmillasi. Stressatun ihmisen iltainen tunnesyöminen johtuu usein siitä, että päivällä ei ole ehditty taikka viitsitty syödä kunnolla. Pikku repsahdukset kuuluvat elämään. “musta laatikko” -menetelmällä.

Nopea laihdutus

Tunnista kaloripommit jo aikaisemmin syömistä. Voit myös lisätä vesilasiisi sitruunaa vai greippiä, jotka puhdistavat elimistöä. Vaan annas olla kun ruokaa on edessä, hänpä ottaa kuin taskustaan käyttöönsä heikon luonteen sekä pistää tämän tekemään päätökset puolestaan. Tutkimuksesta saatetaan päätellä, että ei lapsia pieninä saisi alkuunkaan totuttaa makeisiin ja kekseihin, ainoastaan heille täytyisi karamellien sijasta tarjota vihannesja juurespaloja, hedelmiä ja marjoja.

Laihdutus

Voit myöskin lisätä vesilasiisi sitruunaa tai greippiä, jotka puhdistavat elimistöä. Jos olet aikaisemmin palkinnut itsesi ruoalla, opit noin uuden tyylin laittaa ja palkita tavoitteiden saavuttamisesta. Kalorivajeen luominen on sinällään kovin yksinkertaista. Ainainen kieltäymys johtaa herkästi himon kehittymiseen ja ahmintaan, kun himolle loppujenlopuksi annetaan periksi.

Laihdutus  onnistuneesti
Kauppaan ei voi käydä nälkäisenä sekä sielläkin kandee liikkua ainoastaan kasvisja juomaosastolla. Itse tulkitsin tekstin jollain tavalla sikäli, niin että mikään överi ei oo hyvä juttu ja laihduttaminen vai sen epäonnistuminen onkin vain sarja selityksiä.

Siitä huolimatta useat ylipainoiset uskottelevat niin lähipiirilleen kuten itselleen, jotta he eivät voikin laihduttaa taikka ainakaan laihtua, kuitenkin kuinka kovasti sitä haluaisivat. cross trainer), soutu, tanssiminen ja monenlaiset joukkuepelit (jalkapallo, sähly, jääkiekko).