Konjak hinta

EU:n parlamentti vahvisti toukokuussa EFSA:n tiukkoihin tieteellisiin tutkimuksiin perustuvan terveysväitteen, mikä mukaan konjak-mukulakasvin juuresta peräisin oleva glucomannan-kuitu laihduttaa yhdessä vähäenergisen ruokavalion kanssa. Tämän sivuston tarkoitus on kerätä puolueetonta tietoa glucomannan-kuidusta, tän terveysvaikutuksista sekä glucomannan-valmisteita myyvistä verkkokaupoista.

Konjak auttaa ruuanhimoa

Sen olen ajatellut alottaa huomenna. Valmisteen yhteydessä nautittu vesi turvottaa tabletit, jolloin mahalaukkuun syntyy geeliä, minkä täyttää vatsan ja sallii kylläisyyden tunteen. Konjak tukee laihtumisen onnistumista tehokkaasti. Lounas onkin ollut normisti kinkkukasvismunakasta vai keittoa ja hapankorppuja. pakkauksessa. Ennen ateriaa sateen kanssa nautittujen tablettien turvotessa kuitugeeliksi, vatsaan mahtuu vähemmän ruokaa kerralla.
Konjak onkin ainoa Suomen markkinoilla oleva ravintolisä, mikä pitää sisällään EU:n terveysväitteen mukaisen määrän (3 g/vrk) laihduttavaa glucomannan-kuitua. Viime aikoina paljon myönteistä julkisuutta saanut glucomannan-kuitu on peräisin Aasiasta. Konjakia voikin käyttää terveellisen ja monipuolisen ravinnon rinnalla sen takia saakka, jahka on saavuttanut peinteisen painon ja päässyt tavoitteeseensa.

Konjak tiputtaa painoa

Välipaloina olenkin nauttinut soijajugurttia, proteiinipirtelöitä sekä hedelmiä. en mitään light tuotteita. Konjakin sisältämä kromi jelppii jo muutamassa päivässä makeanhimoa. konjak-kasvin juuresta saatavaan kuituun perustuvia luontaistuotteita on nykyisin tarjolla myöskin kotimaassa. Sitä saadaan Amorhophallus konjak -kasvista, jonka vanhentuu sekä luonnonvaraisena niin että viljeltynä Aasiassa.

EU hyväksyi myöskin glucomannanin kolesterolia alentavan vaikutuksen. Terveysväitteen saadaksen ravintoaineen vaikutukset onkin todistettu laajoilla tieteellisillä tutkimuksilla. Konjak tehostaa huomattavasti vähäenergisellä ruokavaliolla laihduttamista, kuin laihdutettaessa pelkällä kevennetyllä ruokavaliolla.

Metriäkään en ole kuntoillut, en minuuttiakaan näiden 2 kk kuluessa. konjak-glucomannanilla on samankaltainen vaikutus ateriakoon pienentämiseen kuin leikkauksella. Glucomannan-kuitu edistää myöskin veren kolesterolitasojen pysymistä normaalina.

Tämä  polysakkaridi tekevät konjak-hyytelöstä todella sitkeää. Kysymys ei ole ihmekuidusta, mikä vie kilot mennessään. Konjak vähentää annoskokoa. Jokainen laihduttaja tietää, miten pitäisi syödä vai liikkua, vain omien ruokailutottumusten ja -mieltymysten muuttaminen on valtava haaste. Painon pudotessa liikunnasta käy helpompaa ja mukavampaa.

Konjakit

Konjak onkin painonhallintatuote, josta on tutkittua, turvallista ja tehokasta apua laihduttamiseen.