Sähkötupakka kauppa paikat

Uloshengitettäessä vesihöyryä vapautuu myöskin ruumiinlämpöisenä, täten mistä vettä saattaisi keuhkoihin tulla? sekä sitähän vapautuu myöskin mutta kun ei vedä sähkötupakkaa, eli vesihöyry haihtuu keuhkoista jospa ei ole sähkötupakan ketjupolttaja.

Onko sähkötupakka terveellinen?

Liitto perustelee kieltoaan myös sähkötupakan käytöstä vapautuvalla höyryllä, minkä ainesosista ei oo riittävästi informaatiota. Isompi patteri mahdollistaa huomattavasti lähempänä klassista tupakkaa olevan tupakointikokemuksen, ja ero akun kestossa on myöskin merkittävä. Vaikka sähkötupakointi näköisversioi oikeaa röökaamista, sitä ei kummiskaan polteta. : sähkötupakka.eu/sahkotupakka-akkutekniikk : . Sähkötupakan hinnat on paljon edullisemmat kuin klassisen savukkeiden.

Jos nuoret, ennestään tupakoimattomat, alkavat käyttää sähkösavukkeita, luodaan moderni kanava houkutella uusia tyyppejä nikotiinikoukkuun, Hassi sanoo. Kuten aikaisemmin tuli jo todettua, on myöskin nesteitä missä ei ole nikotiinia lainkaan. 1 euron per päivä, eli vaihtamalla tupakoinnin sähkötupakkaan voit säästää vuodessa uskomattoman suuria summia.

Useat tuottajat mainostavat tuotettaan myöskin turvallisena tupakoinnin lopettamisen apuvälineenä. xn--shktupakka-q5a2t.eu/sahkotupakka-akkutekniikka. Sähkötupakassa tupakanpuru korvataan nesteellä jota kuumentamalla laitteesta on mahdollista imuttaa savua muistuttavaa vesihöyryä. Valvira onkin huomauttanut Green Smoke -yhtiötä mainonnasta useampaan otteeseen, vain yhtiö on siitä huolimatta jatkanut sähkötupakkatuotteiden mainoskampanjaa. 2-4 sekuntia vaikuttaa usein olevan aivan hyvä aika.

Ampulli asetetaan höyrystäjään tämä pää edellä missä korkki käsitettiin olevan. Eriäviäkin näkemykisä on tosin esitetty. Jatkossa voi ostaa sähkötupakan osia taikka oheistuotteita erikseen. Nikotiinia sisällään pitävät liuokset luokitellaan kotimaassa lääkkeiksi, ja ne kuuluvat lääkelain piiriin. Patruunan käyttöaika vaihtelee todella paljon sen täyttömäärän, atomisoijan tehon, akun varauksen sekä vanun määrän mukaan elikkä tarkkoja aikoja ei saatta kertomaan.

Keneltä hankkia sähkötupakka?

Sähkötupakka www.sähkötupakka.eu/sahkotupakka-akkutekniikka ei väritä hampaita ja hengitys pysyy raikkaampana. Fimea (ent. Samalla käsitellään erillisenä kysymyksenä Suomessakin keskustelua herättäneen sähkötupakan myyntiä. Sitä alhaisempia pitoisuuksia sisältäviä valmisteita pidetään itsehoitolääkkeinä, mitä voi tuoda mukanaan Suomeen vai ostaa ulkomailta.

Sähkötupakka kauppa paikat

Savukkeen paksuisten akkujen varaus on tyypillisesti näin 200 mAh. Sähkötupakka ei itseasiassa oo tupakkatuote, tämä ei pidä sisällään syöpäkäärylettä. Se ei tuota syöpää, eivätkä haittavaikutuksia ympärillä olevia. täten voit siis käyttää tuotetta sisällä joten ei tarvitse kulkea pihalle räntäsateeseen! Noi laitteet on oikeastaan kaiken myös verrattain edullisia eivätkä sisältökään merkittävästi maksa. Myöskään nikotiinia sisällään pitävät liuokset eivät oo lääkkeitä toiminnallisuuden mukaan.

Sähkötupakka – Elektroninen tupakka

Akku lahjoittaa virtaa laitteelle, joka menee enimmäkseen atomisoijan lämmittämiselle. Sähkötupakka / http://www.sähkötupakka.eu/sahkotupakka-ostos-saitit / on mahtava tuote, sillä tupakoijan ei tartte luopua tavastaan, vain voi tuprutella jatkossa ilman tappavia aineita ja pahan hajuista hengitystä. savukkeet korvataan liuoksella minkä muutetaan höyryksi lämmittämällä. Kyseessä oli silti erään tyyppinen akku: kaksi sarjakytkettyä akkua metallikuoressa.

Sähkötupakka liikkeitä

Tupakanpolton pystyy lopettaa monella tavoin, joku pystyy lopettamaan ilman mitään apukeinoja, voit jauhaa nikotiinipurkkaa, leikkiä laastareilla vai kokeilla vahvempaa lääkitystä (Zyban, Champix). Tupakointi kandee siis vaihtaa sähkötupakointiin mahdollisimman kohta, kuitenkin kotimaassa virkamiehet on vieläkään jostain kumman syystä toista mieltä.

Meillä on Suomessa ollu periaatekanta, että emme mielellämme tahtoisi markkinoille isompi määrä nikotiinituotteita nykyisten lisäksi. Voiko sähkötupakkaa puhua klassista kessua paremmaksi vaihtoehdoksi? Tutkimuksista tiedetään, jotta perinteinen tupakka onkin erittäin haitallista. Sähkötupakka ladataan käyttövalmiiksi 1-2 tunnissa.

Sisäänhengityksessä siitä erittyy nikotiinia sekä aromikasta vesihöyryä, jonka voi aikaan saman nautinnollisen fiiliksen kuin perinteinen rööki. Asiakas saattaa halutessaan ostaa maapostin avustuksella (sähköpostin vaikutuksesta ostaminen onkin kiellettyä) kauppiaalta katalogin verkkokaupan tuotevalikoimasta. Mikä tahansa akku missä tahansa sähkölaitteessa pystyy kovassa rasituksessa rikkoontua, eli ilmiö ei ole vaan sähkötupakkaan liittyvä.

Sähkötupakka maksuton informaatio

Yleensä nestemmäinen aine koostuu enimmäkseen propyleeniglykolista vai glyseriinistä, mitä onkin jatkettu vedellä ja monenlaisilla makuaineilla. / www.xn--shktupakka-q5a2t.eu/sahkotupakka-ostos-saitit / . Sähkötupakkaa onkin 100% sallittua ”polttaa” paikoissa missä perinteinen tupakointi onkin kielletty koska nämä eivät sisällä lainkaan syöpäkäärylettä. Olen myös kavereiden avustuksella kuullut ilmiöstä.

sähkötupakka – uusi apu tupakoinnin lopettamiseen. 100 henkäystä joka vastaa vajaata kymmentä perinteistä kessua. Koska se ei pala, tämä ei sytytä tulipaloja niin kuten kessu. No mutta hei kertokaahan te muut vapottelijat kokemuksianne sisätiloissa vapottelusta, onko joku saapunut soittamaan suutaan jotta mitä sää oikeen sisällä poltata tai mitä sattui.

Tutustu siis myöskin Joye 510-T (Tank) malliin. Siksi se onkin turvallinen myöskin ympäristölle: se ei saastuta ilmaa eivätkä roskaa luontoa. Moni olisivat lopettanut, arvelee Turussa ja Tampereella yritystä pyörittävä Mirtti.

Sähkötupakka hinta

Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimea on toivonut yrityksiltä selvitystä nikotiiniliuosten maahantuonnista, markkinoinnista sekä jakelusta kotimaassa. Se on ainut atomisoija, mitä olen huomannut kehuttavan vuotamattomaksi.

Elektroniikan merkitys on suojata akkua sekä jospa suojaus pettää, pystyy akku räjähtää. 70%VG / 30%PG taikka pikeminkin 30%VG / 70%PG täten yhtä tärkeää onkin kiinnittää huomiota seoksen suhteeseen kuin nikotiinivahvuuden tarkkailuun ja maun valintaan.

Yhdessä Smoking Everywhere-nikotiinipatruunassa havaittiin dietyliglykolia, mikä onkin myrkyllinen yhdiset. Sitä alhaisempia pitoisuuksia sisällään pitäviä valmisteita pidetään itsehoitolääkkeinä, mitä voikin tuoda mukanaan Suomeen vai ostaa ulkomailta. tammikuuta 2012 voimaan tulleen tupakkalain muutoksen myötä sähkötupakan mainonta netissä kiellettiin.

WHO täytyy mahdollisena, että sähkötupakka lieventää tupakoinnin lopettamisessa, mutta kehottaa olemaan väittämättä tällaista aikaisemmin kuten siitä kertyy tieteellistä näyttöä. Sähkötupakkaa voit käyttää melkein joissa ainoastaan, silloin suustasi käy pelkkää vesihöyryä, ei toisia henkilöitä häiritsevää, haisevaa savua.

Litiumakun nimellisjännite on 3,7 volttia. Ymmärrän kyllä myös viranomaisten huolen, jotta sähkötupakka on putkahtanut sikäli vahvasti markkinoille. Mikäli kerta meillä voi myydä nikotiinituotteita toisissa muodoissa ja itsensä käyttämiseen tilaaminen on laillista ulkomailta, sikäli miksi ihmeessä noita ei saisi myydä nesteenä? Tässäpä muutamia positiivisia vinkkejä sellaisille jotka yrittävät jälkeen röökistä eroon mutta eivät toivo muuttaa hyväksi koittuja tapoja elikkä rentouttavaa aamu tupruttelua, ruoka kessua tai silloin minkään muunkaan ihanan hetken kuluttua nautittavaa keuhkoihin menevää ihanaa nikotiinipitoista ilmaa.

Lopputulos kuulostaa vaikka typeryydeltä. Suomalaisen lääkäriseuran Duodecimin pääsihteerin Matti Rautalahden mukaan nikotiinipitoisella sähkösavukkeella pyritään korvata vanhanaikaiset tupakat. THL aikoo tutkia, kuinka sähkötupakka on auttanut tupakoinnin lopettamisessa, vaan se voi olla vaikeaa, jotta sähkötupakkaa käyttää ehkä ainoastaan pari promille kotimaisista kuten nuuskaakin (2012).

Näinpä vähänkään vuotavaa patruunaa ei tulisi tupakkaan asentaa vaan vaihtaa suosiolla moderni. Sähkötupakkaa ei ole selvitetty onkin peruskommentti, jonka tulee aina vastaan. : www.xn--shktupakka-q5a2t.eu/sahkotupakkaa-kaupoist : . Sähkötupakan keksijän, kiinalaisen Hon Likin alkuperäinen merkitys oli saada elimistöön nikotiinia kuin tupakalla, vain ilman savukkeiden sisältämiä yli 400 muuta myrkkyä ja yli 4000 tunnettua kemikaalia. Aloittejalle on olemassa aloituspakkauksia, missä onkin messissä kaikki tarpeellinen käyttöä varten.

Sähkötupakka – http://www.xn--shktupakka-q5a2t.eu/sahkotupakkaa-kaupoist – ja valvira, totuus määräyksistä

Tähän mennessä asiaa ei olla todennettu oikeastaan kovinkaan laajalti, vaan alustavat informaatiot on lupaavia eikä mitään haittaa olla oikeastaan huomattu.

Sähkötupakka ei taida olla juurikaan haitallinen

Näinollen se voikin olla nimenomaan ”se juttu” mikä laastareilla vai purkalla epäonnistunut tarvitsee. Vältä polttamasta vastusta yli viittä sekuntia pidempään jatkuvasti. Etenkin nikotiinittoman sähkötupakan samettinen vesihöyry onkin hyvinkin miellyttävä sekä jos vesihöyry höystetään esimerkiksi karamellilla, pystyy tuoksu hyvinkin tyttömäinen. Kertamäärät saavat vastata kolmen kuukauden annosta.

Onko sähkötupakka haitallinen?

Kaikki sähkötupakan e-nesteissä käytettävät aineet nikotiinia toisaalta, mukaisesti lukien pohja-aineina käytettävät propyleeniglykoli tai/ja glyseroli, ovatkin elintarvikkeiden lisäaineita, E-aineita. yleensä sähkötupakka emuloi ensivaikutelmaltaan tupakkaa, vain nykyään näitä valmistetaan monen muotoisia, sävyisiä sekä kokoisia.

( nicopoint.fi/)
Sähkötupakka myydään melkein joka kerta aloituspaketteina. Ehkä tulevaisuudessa myyjien liioittelevat lupaukset tuotteiden kestosta ovatkin silti totta. Hän myös tiedostaa eräiden pääsevän eroon röökistä sähkötupakan avustuksella. Tämän takia useat ravintolat haluavat sähkötupakan käytön rajoittuvan tupakkakopin puolelle.

Ei mitään pelkoa jotta analogista arkunnaulaa suuhuni enää pistäisin. E-nestettä pystyy tilata runsaalla makuvalikoimalla, mihin ei kokeiluhaluisen luulisi heti kyllästyvän. Vaikka sähkötupakointi emuloi todellista tupakointia, sitä ei kummiskaan polteta. Sähkötupakan akkuja, sikäli kuten kaikkien muidenkin tuotteiden akkuja, ei suositella jätettäväksi lataukseen ilman vartiointia. Mutta ongelma onkin niiden markkinointi nuorille viihdetuotteena.

Sähkötupakka ostopaikat

Akkuja onkin ja automaattisia, mitkä antavat virtaa, kun sähkötupakkaa vedetään, jotta katkaisimella varustettuja, jotka syöttävät virtaa höyrystimelle vain katkaisinta painettaessa. Suomen virkamiehet ovat ilmoittaneet, niin että toivovat täytyy voimassa tiukemman säännöstelyn. Ajankohtaisesta kakkosesta opin myöskin, jotta nikotiinipitoisten liuosten myynti onkin kotimaassa kielletty.

Atomisaattoritoimisissa savukkeissa suurempaa savumäärää saadaan helposti vaihtamalla siihen ns. Sähkötupakan myyminen Suomessa onkin tehty vähän haastavaksi, mutta sen tilaaminen sujuu vaikka ongelmitta, sillä se onkin iisi tilata ulkomailta. Sähkötupakasta voikin valita nikotiinia sisältävän tai nikotiinittoman version. Sähkötupakka ei sisällä röökin tavoin haitallisia myrkkyjä, vain ei oo totaalisen tiedossa jota kaikkea sähkötupakasta erittyy vesihöyryn mukana.

Onko sähkötupakka terveellinen?

Kaksi 600 mAh normaaliakkua kestivät elossa muutaman kuukauden, ehkäpä melkein tän puoli vuotta, mikä on puolet tästä, joka heidän laskennallisesti olisi pitänyt kestää. Sähkötupakan vastuksen impedanssit vaihtelevat ja mutta voikin tuntuu höyryn määrään ja lämpötilaan. hapenotto kykyyn, ja haju- ja makuaistiin.

Onko sähkötupakka tupakkajäljitelmä?

Sähkötupakka on tupakkalaissa tarkoitettu tupakkajäljitelmä, koska tämä mieltää muodoltaan tupakkatuotetta taikka tupakointivälinettä. Myös sähkötupakkatuotteiden tuottajat sekä myyjät näyttävät Sähkötupakan tupakan kaltaisena tuotteena, ja sähkötupakasta onkin tietoisesti pyritty tekemään läheisesti tehdasvalmisteista kessua muistuttava laite. Sähkötupakkalaitteissa käytettävä liuos on tupakkalaissa tarkoitettua röökin vastiketta.

Jos liuoksessa on nikotiinia, neste kuuluu lääkelain piiriin. Muotituotteeksi kasvanut sähkötupakka ei oo hyvinvoinnille haitaton ja tämä ois syytä kieltää heti lailla, kertoo siviilioikeuden emeritusprofessori Erkki Aurejärvi. Hänen mukaansa kielto voitaisiin toteuttaa samalla tavoin kuten nuuskan kielto aikoinaan elikkä lisäämällä lakiin sitä koskeva säännös.

Lainsäätäjän ei pidä jäädä odottamaan lisänäyttöjä sähkötupakan terveyshaitosta, Aurejärvi sanoo. Hän kertoo, jotta sähkötupakan vaikutuksista ei oo julkaistu riittävästi luotettavaa tutkimustietoa. Yhdysvaltain valvontaviranomainen FDA löysi vuon­na 2009 sähkötupakan patruunoista karsinogeeneja elikkä kasvaimia aiheuttavia myrkkyjä sekä tappavia kemikaaleja.

Sähkötupakka onkin savukkeiden tilalle suunniteltu tilalle tuleva vekotin, minkä avustuksella imetään yleensä nikotiinipitoista höyryä. yleensä sähkötupakka emuloi ensivaikutelmaltaan kessua, vain tätänykyä heitä tuotetaan monen muotoisia, värisiä sekä kokoisia. Suurin ero analogiseen savukkeeseen on se, että sähkötupakkaa ei polteta.

Sähkötupakka kiellot

Kun imet sähkötupakkaa, palaa tän ”tulipäässä” valo, muistuttaen normaalia kessua. Sähkötupakan muodostama höyry jälleen näyttää käytössä samankaltaiselta kuten tavallisen röökin muodostama savu, täten isoin määrä ihmisistä ei huomaa mitään eroa sähkötupakan sekä peinteisen savukkeiden käytännössä. Sähkötupakki toisin sanoen emuloi ensivaikutelmaltaan ja käytöltään reippaan huomattavasti oikeaa röökiä mutta tästä imutetaan höyryä, ei savua.

Sähkötupakasta onkin nikotiinittomia ja nikotiinia sisältäviä versioita. Britanniassa naisella, joka oli käyttäny sähkötupakkaa seitsemän kuukautta, huomattiin keuhkoissa rasvapitoisia makrofageja täten syöjäsoluja sekä tietyllä tavalla keuhkokuume. Syöjäsolujen aiheuttaja saattoi olla nikotiinihöyryn sisältämä glyseriini. Sähkötupakan käyttö onkin jatkossa kiellettyä myöskin takseissa.

Taksiliiton hallitus päätti linjauksesta, jahka sähkötupakka oli herättänyt kysymyksiä. Taksiliiton mukaan sähkötupakan käyttö emuloi paljon polttamista, joka takia sen salliminen taksissa voisi aiheuttaa pelkoa toisissa asiakkaissa ja taksin kuljettajissa. Liitto perustelee kieltoaan myös sähkötupakan käyttämisestä vapautuvalla höyryllä, mikä ainesosista ei oo riittävästi tietoa.

Tupakointi onkin taksissa kiellettyä jo tupakkalain perusteella. Sähkötupakan kieltoja sekä rajoitteita ovatkin aikaisemmin antaneet esim. Finnair, VR, Helsingin seudun liikenne, ravintolat sekä eräät kunnat. Laitteet voivat erota rakenteellisesti toisistaan, näiden toimintavarmuudessa onkin löytynyt puutteellisuuksia, eivätkä nesteiden ilmoitettu koostumus oo joka kerta vastannut laitteen oikeaa koostumusta.

Sähkötupakka suosio

Sähkötupakkaa käyttämällä välttää suuren osan tavallisen tupakan aiheuttamista haitoista, että sähkötupakka ei muodosta savua, vain vain höyrystää tuotteessa käytettyä liuosta (lue enemmän sähkötupakan tankeissa käytetyistä nesteistä sivulla ”sähkötupakan nesteet”). Sähkötupakasta hyötyvät myöskin röökaajan kanssaihmiset, koska sähkötupakan käyttäminen ei altista toisia ihmisiä passiiviselle tupakoinnille sekä tämän haitoille.

Sähkötupakka tulee ajan mittaan hyvinkin merkittävästi edullisemmaksi kuten perinteinen polttaminen. Sähkötupakan aloituspakkauksia, jotka sisällään pitävät kaiken tarvittavan, myydään 15 eurosta 50 taalan hintaan mallista sekä ostopaikasta riippuen. Aina ei kannata tilata kaikkein halvinta sähkötupakkaa, että laadukkaampi vekotin on mukavampi käytännössä sekä varmasti kestää pidempään.

Suosituimpia apukeinoja tupakoinnin lopettamiseen on nikotiinilaastarit ja -purkat, mistä tunnetuimpia tuotemerkkejä ovat Nicorette ja Nicotinell. Nikotiinilaastareiden sekä -purukumien teho röökaamisen lopettamisessa perustuu näiden sisältämään nikotiiniin, minkä hillitsee vieroitusoireita. Todella useat ovatkin päässeet tupakoinnista eroon vaihtamalla sähkötupakkaan, minkä mahdollistaa polttamisen hyvät puolet, kuin tupakkataukojen sosiaaliset tilanteet, savun imitoimisen höyryn muodossa sekä tekemistä käsille. Sähkötupakkaa käytetäessä voit itsekin päättää käytätkö mutta nestepatruunoita jotka sisällään pitävät nikotiinia, tai täysin nikotiinittomia versioita. Molempien käyttö onkin kokemusten mukaisesti merkittävä apu tupakoitsemisen lopettamisessa.

Tavallisen tupakan korvikkeena e-savuketta käyttävälle tuntuma minkä syntyy suussa sekä kurkussa savun kaltaista sisäänvedettäessä onkin myöskin tärkeä. Sitä kutsun kurkkutuntumaksi (engl. Throat hit). Toinen tähän vähän liittyvä kriteeri on miten merkittävästi sekä kuinka lämmintä savun kaltaista e-savuke aiheuttaa, se vaikuttaa visuaalisuuden lisäksi kurkkutuntuman kovuuteen. sähkötupakat kaupataan Perinteisesti ns. aloituspakkauksissa joissa varaosien ja lisälaitteiden määrä vaihtelee valmistajan mukaan, kandee toisin sanoen katsoa että saa rahalleen vastinetta sekä tarkistaa varaosien hinnat aikaisemmin tuotteen ostoa.

Sähkötupakan terveysvaikutuksista ei ole vielä tehty kattavia tutkimuksia, mutta sähkötupakan höyrystettävän nesteen pohja-aineita käytetään myöskin leivonnaisissa sekä muissa elintarvikkeissa, ja ihonhoitotuotteissa. Nikotiinin tiedossa olevat haittavaikutukset ovat riippuvuus, verenpaineen sekä pulssin nousu, sekä negatiivinen vaikutus etenkin miesten hedelmällisyyteen. Nikotiinin asiallisia vaikutuksia onkin mm. lisääntyneen dopamiinituotannon tuoma mielihyvän tunne, piristyminen, oppimiskyvyn parantuminen, kivun lievitys, sekä ehkäpä Alzheimerin sekä Parkinsonin tautien ennaltaehkäisy ja oireiden helpotus.

Mitä sähkötupakka sisältää?

Sähkötupakoiden vesihöyryssä käytettävät aineet ovatkin monenlaisten kemiallisten kokeiden vaikutuksesta todistettu suhteellisen vaarattomiksi, eikä mikään niistä ole Euroopan unionin kieltämä taikka sisällä vahingollisia määriä syöpään johtavia tekijöitä. Vesihöyry pitää sisällään myös nikotiinia, jos ihminen käyttää nikotiinia sähkötupakassaan. Vesihöyry ei oo savua, täten tämän polttaminen onkin vaaratonta sivullisille henkilöille sekä ennen kaikkea kessua haitattomampi vaihtoehto käyttäjälle itselleen.

Sähkötupakan avulla kessusta eroon pääseminen on miellyttävää, vain myös tehokasta. Suurin osa sähkötupakan tilaajista tilaa nesteensä nikotiinillisena, minkä ei sinänsä oo vaarallista, jotta nikotiini itsessään ei tapa, toisin kuin savukkeiden savu.

Sähkötupakka on ainut lopettamisväline, mikä hoitaa myös tupakoinnin aiheuttamaa psyykkistä riippuvuutta. Sen vaikutuksesta saat jatkaa tupakointiin liittyviä tapojasi ilman savun aiheuttamia ongelmia ja vieroitusoireita. Sähkötupakkaa saat käyttää melkein missä ainoastaan, siinä suustasi käy pelkkää vesihöyryä, ei muita ihmisiä häiritsevää, haisevaa savua.

Sähkötupakan vaikutuksesta tupakoinnin lopettaminen kykenee sen tähden, että käyttäjä voikin itse annostella saamansa nikotiinin määrän. Useimmat käyttäjät huomaavat, niin että ajan kuluessa nikotiinin tarve heikkenee eivätkä vieroitusoireet yllätä vähäisemmälläkään nikotiinin käytöllä. Lopulta sähkötupakkaan pystyy laittaa liuosta, missä onkin vaan makuaineita, ei lainkaan nikotiinia.

Sähkötupakka

Sähkötupakan keksi vuonna 2003 kiinalainen Hon Lik, mikä perusti keksintönsä ympärille yrityksen ja alkoi valmistamaan tätä uutta korviketta höyryille. Tämän päästä valmistajia on putkahtanut markkinoille monia, vain silti pääosa kaikista sähkötupakoista tulee tältä vastaavalta, alkuperäiseltä valmistajalta.

Tällä hetkellä Suomessa saa myydä sähkötupakoita, mutta niissä käytettäviä nikotiiniampulleja ja nesteitä ei kotimaassa kaupata saa, täten omat nesteensä joutuu tilaamaan ulkomailta. Tulli kielsi loppuvuodesta 2010 nikotiinituotteiden tilaamisen Suomeen, mutta pyörsi päätöksensä alkuvuodesta 2011. Nikotiinia saakin tilata EU-maista itselääkinnällisiin tarkoituksiin kolmen kuukauden tarpeisiin, enintään 42 milligrammaa, taikka nestepatruunoita, mikä kerta-annos onkin enintään 10mg.

Sähkötupakka voi aikaan aidon röökaamisen fiiliksen. Vaikka se on sähköinen härpäke, on se suunniteltu mahdollisimman kevyeksi. sähkötupakka näköisversioi ulkoisesti ja väriltään kessua. Sen päässä onkin pieni LED-valo, jonka markkeeraa savukkeen tulipäätä. Valo syttyy joka kerta jahka sähkötupakkatta hengitetään. Jos haluat testata jotakin aivan muuta, löytyy sähköistä syöpäkäärylettä myös eri väreissä sekä laitteissa. Vai miltä kuulostaisi tyylitietoinen metallinen taikka tyttömäisen pinkki sähkötupakka?

Sähkötupakan vesihöyry vaikuttaa suussa täyteläiseltä, maistuu aromikkaalta sekä jättää suuhun raikkaan tuntuman. Uloshengitetty vesihöyry on kuten savukkeiden savua, vain se ei haise pahalle. Sähkötupakkaa voikin polttaa ilman nikotiinia taikka halutessaan liuokset voikin hankkia erivahvuisilla nikotiinipitoisuuksilla.

Oikea polttamistekniikka käy nopeasti selväksi polttamisen vaikutuksesta. Jokainen omaksuu mieleisensä savumäärän ja myöskin tämän, miten huomattavasti rööki potkaisee kurkussa. Kaikki tämä onkin säädeltävissä itsekin savukkeiden sekä nesteen myös polttamistekniikalla.
Sähkötupakan säännöllinen ylläpitohuolto pidentää savukkeiden elinikää huomattavasti ja savuttelu pysyy yhtä mukavana koko ajan jahka härpäke toimii niin kuten pitääkin. Varsinaisia huoltokohteita ei sähköröökissä useita ole, sekä tämä ainut oikeasti tärkeä huollettava ja vikaherkkä määrä on atomisaattori. Tässäpä tosiaan pieni tietoisku atomisaattorin puhdistamisesta.