Laihdutus

Olisi toisin sanoen hyvä, että löytää tämän itselle mukavan keinon laihduttaa. Jälkiruoka voi koostua marjoista, vähärasvaisesta jogurtista sekä hedelmistä. Tammikuussa (kun tämän laihduttamisen toisin sanoen alotin) pari läheinen kaveri aloitti painonpudotuksen samaan aikaan. Ei tietenkään riitä, jotta kahden viikon ajan syö terveellisesti, liikkuu paljon sekä tämän jälkeen vaikkapa palaa vanhoihin epäterveellisiin ruokatottumuksiin.

Säästä ainakin yhdet housut tai mekko siltä ajalta, kun olit kaikkein lihavimmillasi. Stressatun ihmisen iltainen tunnesyöminen johtuu usein siitä, että päivällä ei ole ehditty taikka viitsitty syödä kunnolla. Pikku repsahdukset kuuluvat elämään. “musta laatikko” -menetelmällä.

Nopea laihdutus

Tunnista kaloripommit jo aikaisemmin syömistä. Voit myös lisätä vesilasiisi sitruunaa vai greippiä, jotka puhdistavat elimistöä. Vaan annas olla kun ruokaa on edessä, hänpä ottaa kuin taskustaan käyttöönsä heikon luonteen sekä pistää tämän tekemään päätökset puolestaan. Tutkimuksesta saatetaan päätellä, että ei lapsia pieninä saisi alkuunkaan totuttaa makeisiin ja kekseihin, ainoastaan heille täytyisi karamellien sijasta tarjota vihannesja juurespaloja, hedelmiä ja marjoja.

Laihdutus

Voit myöskin lisätä vesilasiisi sitruunaa tai greippiä, jotka puhdistavat elimistöä. Jos olet aikaisemmin palkinnut itsesi ruoalla, opit noin uuden tyylin laittaa ja palkita tavoitteiden saavuttamisesta. Kalorivajeen luominen on sinällään kovin yksinkertaista. Ainainen kieltäymys johtaa herkästi himon kehittymiseen ja ahmintaan, kun himolle loppujenlopuksi annetaan periksi.

Laihdutus  onnistuneesti
Kauppaan ei voi käydä nälkäisenä sekä sielläkin kandee liikkua ainoastaan kasvisja juomaosastolla. Itse tulkitsin tekstin jollain tavalla sikäli, niin että mikään överi ei oo hyvä juttu ja laihduttaminen vai sen epäonnistuminen onkin vain sarja selityksiä.

Siitä huolimatta useat ylipainoiset uskottelevat niin lähipiirilleen kuten itselleen, jotta he eivät voikin laihduttaa taikka ainakaan laihtua, kuitenkin kuinka kovasti sitä haluaisivat. cross trainer), soutu, tanssiminen ja monenlaiset joukkuepelit (jalkapallo, sähly, jääkiekko).

Laihdutus vastaan treenaaminen

Yritin joka kerta parin viikon dieettejä niissä onnistumatta. Tämä saattaa olla silti moderni paita, kasvohoito kauneushoitolassa tai leffakäynti vaan ei herkkuja. Opettele tunnistamaan nälkä ja tottele sitä. Kaikki putoava paino ei siis ole rasvaa. Laihdutuskuuri taikka elämäntaparemontti? Osa pystyy laihduttamaan tavoitepainoonsa, vaan liian moni lihoaa pian uudelleen. Ryhmä taikka laihdutuskaveri saattaa lisätä motivaatiota. Oikeassa laihtumisessa rasvakudos pienenee ja paino alenee.

En viitti ainakaan heidän kuullen vääntää veistä haavassa sekä sanoa miten merkittävästi on jälleen pudonnut. Vältä sokeria, nopeita hiilihydraatteja ja eineksiä. Mitä isompi määrä painoa on, tätä helpommin ekat kilot yleensä ottaen lähtevät ja viimeiset on enimmäkseen tiukimmassa.

Jos onkin runsaasti ylipainoa ei ole hyvä aloittaa aerobicilla, siinä nilkat ja polvet joutuvat sillä liian kovalle koetukselle. Rasva palaa paremmin alemmilla kuten kovemmilla sykkeillä, joka on musta aika turhaa rehkimistä laihdutusvaiheessa etenkin jospa onkin vieläkään huono kunto ja hikoilu vaikuttaa inhottavalta. Mikäli sinulla onkin kehossasi riittävä osa lihaksia (= jaksat punnertaa, nostaa kohtuullisesti painoja jne.), et tämän lisäksi pääse vahingossa painoindeksiluvun 19 alle.

Syö kunnon aterioita ja muista lautasella vihannekset. Toisille se onkin mahdollisuus itsensä hyvinvointiin, asioihin mitä ei ole ehtinyt tehdä kun onkin ollu töissä. Yksinkertaiselta kuullostava neuvo, jota moni ei sittenkään noudata. Myös sekä lähipiirin niin että tuntemattomien reaktiot pariskunnan tähdittämään jaksoon ovatkin olleet positiivisia.

Keuhkot alkavat kuitenkin puhdistua limasta sekä toisista tupakoinnin aiheuttamista jätteistä jo päivän kuluttua lopettamisesta. Liikunnankaan ei tarvitse olla mitään hikijumppaa, ainoastaan puolen tunnin reipas kävelylenkki päivässä riittää, Alanko muistuttaa. Vaikka kuinka haluaisimme erottaa mielen sekä ruumiin, tämä ei ole käytössä mahdollista.

Laihdutus

Yhteensä painoani onkin tippunut 73 kiloa fiilis onkin uskomaton. Pia on samoilla linjoilla muiden sarjassa nähtyjen onnistujien kanssa: Sen motivaation täytyy lähteä itsestä, muuten ei onnistu. Ulkonäkö onkin oikeesti ihan sivuseikka. Mitä nopeammin laihduttaa, tätä tarkemmin joutuu ruokavalion olla suunniteltu sekä liikuntaa tarvitaan reilusti.